Cześć, od jakiegoś już czasu wkurza mnie pewna rzecz, od niedawna druga więc postanowiłam zapytać Was, o co tutaj chodzi.... posiadam samsunga s23 plus i odkąd na instagramie weszły kanały nadawcze to u mnie to NADAL nie działa. Nie mogę korzystać z tej funkcji jak inni użytkownicy, czy wiecie może dlaczego? Wchodzę w link kanału nadawczego i jedyne co widzę to czarny ekran z kółeczkiem do odświeżania strony:(
Drugi problem natomiast pojawił się niedawno. Około 3 tyg temu zauważyłam nowe super opcje, takie jak nowe czcionki i lekko zmieniony interfejs po aktualizacji aplikacji. Pocieszyłam się tą opcją może jakiś tydzien, moooże dwa i przy kolejnej aktualizacji jakby cofneło mi się wszystko do starego wyglądu i funkcji instagrama. Usuwałam i ponownie instalowalam apkę, bez pozytywnego skutku 😞 Jak to możliwe, że wcześniej nowości były, teraz ich nie ma? (u znajomych nadal są). Dodatkowo widzę teraz u swoich znajomych jeszcze możliwość dodania 20 zdjęć do posta, a nie jak wcześniej 10. U mnie oczywiście brak tej funkcji, DLACZEGO aplikacja tak jakby cofnęła mi się do starszej wersji? ;/ Co może być przyczyną i o co chodzi z tymi kanałami nadawczymi? Przecież nie mam jakiegoś starego telefonu żeby tyle czasu czekać na takie opcje... 😞