Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego w szczliwe poniedziałky mam błąd osiągnięto z maksymalną liczbę zgłosze

(Temat utworzony: 20-07-2021 12:31 AM)
899 Wyświetlenia
Douma1__
Pathfinder
Opcje
Mam problem jak gram w szczęśliwe poniedziałki to mam błąd pisze osiągnięto z maksymalną liczbę zgłoszeń.
0 Like
Dolan
Voyager
Opcje
Dziwne bo kilka tygodni temu kiedy była taka promocja zrobiłem ją w sobotę i dostałem normalnie nagrodę, a teraz już w pierwszy dzień koniec nagród?
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Osobiście nie wiem ile było nagród w promocji, o której piszesz. Poza tym jest środek wakacji, więc takie nagrody cieszą się popularnością ( osoby mają więcej czasu itd.).
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Dolan, w poprzedniej edycji liczba nagród była podobna, 9900, a w tej 10 tys. Natomiast, tak jak zauważył @YOX, obecna nagroda, jak się okazało, przypadła do gustu wielu użytkownikom, więc ogromna ilość osób zagrała w grę w pierwszy dzień promocji. Jak widać, cenna informacja na przyszłość, żeby nie zwlekać, bo nigdy nie wiadomo, kiedy pula zostanie wyczerpana.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

TRiddle
Navigator
Opcje
Słabo wyszło w tym miesiącu z nagrodą. Wystąpił błąd i ani  pograć ani nagrody.
Zresztą błąd na koniec gry był juz nie pierwszy raz. Słabo. 
sometimes
Helping Hand
Opcje
U mnie gra zadziałała, a nagroda to 10% zniżki na produkty w sklepie Samsung.
Jeszcze dodam, że najlepzym prezentem dzisiaiaj jaki zrobił Samsung to wydanie grudniowych aktualizacji na takiego starocia jak Galaxy S20+

Screenshot_20221206_095945_Software update_1000002000_1670317184.jpg
ManyPL
Explorer
Opcje
Ja rozwiązałem, bo zadziałalo po raz pierwszy ale potem tylko mielilo 20 minut i nic
0 Like
TRiddle
Navigator
Opcje
A mnie nie działa. Tak wygląda strona po zakończeniu gry. Screenshot_20221206_090900_Opera.jpg
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@TRiddle, ten błąd oznacza, że wyczerpała się pula nagród, po polsku brzmi "Osiągnięto maksymalną liczbę zgłoszeń w ramach promocji".

Witaj na Forum Samsung!
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

TRiddle
Navigator
Opcje
No właśnie. Dlatego też piszę że słabo wyszło. Skoro pula wyczerpana to po co to wisi na stronie głównej w aplikacji?
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@TRiddle, obstawiam, że dla samej gry pamięciowej.

Tylko nie będziemy dyskutować na temat, czy ta gra komukolwiek jest potrzebna bez nagrody i czy ktoś czerpie z tego frajdę, bo na bank chociaż jedna taka osoba się znajdzie.

Witaj na Forum Samsung!

0 Like