Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Deco Pic - co to jest

(Temat utworzony: 23-01-2022 06:07 AM)
31787 Wyświetlenia

Też mam ten problem

94sFromPoland
First Poster
Opcje
Witam, dziś ba telefonie ukazała mi się taka aplikacja. Nie mogłem jej usunąć, jedynie przez wyłączenie znikła z panelu ikon. Na app store oceniana na 1*. Po wejściu służyła  jako apka do zdjęć z dziecinnymi ulepszaczami
0 Like
8 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@94sFromPoland Witam. Tak. Deco Pic jest to aplikacja służąca do nagrywania i robienia zdjęć z różnymi naklejkami. Aplikacje nie można odinstalować a jedynie wyłączyć.
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@94sFromPoland, Ostatnio pojawiła się aktualizacja tej aplikacji i to ona spowodowała dodanie jej ikony do ekranu aplikacji.

anonim4231
First Poster
Opcje
Wie ktoś może jak wyłączyć pobieranie wszystkich innych tego typu aplikacji? Niepotrzebnie zaśmieca mi to telefon...
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@anonim4231, Jakie konkretnie aplikacje masz na myśli ? Żadna aplikacja bez zgody użytkownika sama się nie instaluje.

rorbrert
First Poster
Opcje
Pojawiła się możliwość usunięcia tej aplikacji.Screenshot_20240213_051822_Settings_1000055754_1707797902.png
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@rorbrert  to aplikacja umożliwiająca nakładanie różnych naklejek na zdjęcia

SigmaMacius
First Poster
Opcje
No to czemu te deco pic same się zainstalowało?
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@SigmaMacius, Na niektórych urządzeniach DecoPic jest aplikacją systemową. Dodatkowo w informacjach o aplikacji powinna widnieć informacja, z jakiego źródła została zainstalowana.