Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Dźwięk powiadomienia mimo braku wiadomości

(Temat utworzony: 18-02-2022 07:48 PM)
10036 Wyświetlenia
Magdalenaaa
Journeyman
Opcje
Cześć, 
po ostatniej aktualizacji (android 12) One UI4 na Galaxy S10 Lite kilkanaście razy dziennie telefon wydaje dźwięk powiadomienia, mimo iż nic nie przychodzi. Telefon restartowałam oczywiście, nic nie pomogło. Czy wie ktoś może co zrobić? Strasznie to denerwujące. 
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Magdalenaaa
Journeyman
Opcje
W pomocy Samsunga poradzili mi wyłączenie opcji przypomnienia o powiadomieniach. Wygląda na to, że pomogło. Dzięki wszystkim za pomoc :smiling-face:

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

21 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Magdalenaaa Witam. Może jest odpowiedzialna za to jakaś aplikacja? Czy robiłaś sobie wipe cache partition?
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Magdalenaaa  Cześć

Na początek wykonaj wipe cache partition jak kolega doradził.

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn... 

Magdalenaaa
Journeyman
Opcje
Dzięki, już robię i dam znać :winking-face:
0 Like
Magdalenaaa
Journeyman
Opcje
Niestety nie pomogło. A już miałam nadzieję. Była cisza przez jakieś 3-4 godziny i znowu.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Magdalenaaa To proponuję zrobić kopie zawartości i wykonać pełny reset telefonu.
0 Like
Rozwiązanie
Magdalenaaa
Journeyman
Opcje
W pomocy Samsunga poradzili mi wyłączenie opcji przypomnienia o powiadomieniach. Wygląda na to, że pomogło. Dzięki wszystkim za pomoc :smiling-face:
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
No to super. Mam nadzieję że będziesz miała już wszystko ok. Pozdrawiam.
mutti75
First Poster
Opcje
Dzień dobry :smiling-face:
Od tygodnia jestem posiadaczką tel Samsung Galaxy S 20 Fe. Problemem są samoistnie występujące dźwięki - jakby dźwięki powiadomienia. Niestety nie ma żadnych powiadomień, nic się nie dzieje. Słychać je w losowych momentach, nawet w czasie rozmowy przez tel, czasem bardzo często. 
Macie pomysły co to może być?
Monika 
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@mutti75, czy w pobliżu telefonu znajduje się karta płatnicza? Możliwe, że czujnik NFC wykrywa kartę i stąd niechciane dźwięki. Możesz zainstalować również aplikację Nice Catch i sprawdzić, z której aplikacji są wysyłane powiadomienia.

https://galaxystore.samsung.com/detail/com.samsung.android.app.goodcatch?langCd=pl