Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy zaczęły się problemy?

(Temat utworzony: 31-07-2022 05:45 PM)
292 Wyświetlenia
Andreas545
Voyager
Opcje
Dzień dobry. Piszę na gorąco. Samsung Galaxy A52s5G. Uruchomiłem przeglądarkę Samsung wszedłem na stronę samfrew i tu telefon się zablokował zgasł by po chwili i na raty zaczął wyświetlać logo najpierw Plusa potem Samsung i dalej tak jakby się chciał aktualizować. Wszystko działało się zbyt wolno i długo. Zachowywał się tak pierwszy raz. Cóż to może znaczyć? 
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
MarcellGalaxer
Pathfinder
Opcje
Hej,
U mnie podobny problem z przeglądarką samsunga wystąpił już kilka razy.
W moim przypadku wyglądało to tak, że podczas przeglądania internetu ekran zrobił się na chwilę czarny, a potem wyrzuciło na ekran blokady, dotyk nie działał, a po chwili telefon zaczął się sam z siebie uruchamiać ponownie. Innym razem ekran cały czas się świecił i na nic nie reagował.
Wysłałem kilka zgłoszeń o tym problemie do samsunga, za pierwszym razem otrzymałem odpowiedź, aby dołączyć logi systemu czy coś takiego, kiedy po raz kolejny wysłałem już kompletny raport, odpowiedzi nigdy nie otrzymałem.
Więc nie, nie jest to problem twojego telefonu, występuje on też u innych.
Szczerze mówiąc liczyłem, że aktualizacje się tego problemu pozbyły, ale widzę, że nie ma co na to liczyć...

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

9 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Andreas545 Samfrew to strona do pobierania oprogramowania więc przeglądarka Samsunga może wykrywać to jako wirus? A może to tylko zwykły przypadek? Czy na Chrome jest tak samo?
0 Like
Andreas545
Voyager
Opcje
Nie używam Chrome. Taki przypadek pierwszy raz od grudnia.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
A stało się to jak tylko otworzyłeś tą stronę czy jak chciałeś pobrać plik?
0 Like
Andreas545
Voyager
Opcje
Jak otworzyłem wpisałem model i po odnalezieniu w trakcie przesuwania strony nagle się zamknął.
0 Like
Rozwiązanie
MarcellGalaxer
Pathfinder
Opcje
Hej,
U mnie podobny problem z przeglądarką samsunga wystąpił już kilka razy.
W moim przypadku wyglądało to tak, że podczas przeglądania internetu ekran zrobił się na chwilę czarny, a potem wyrzuciło na ekran blokady, dotyk nie działał, a po chwili telefon zaczął się sam z siebie uruchamiać ponownie. Innym razem ekran cały czas się świecił i na nic nie reagował.
Wysłałem kilka zgłoszeń o tym problemie do samsunga, za pierwszym razem otrzymałem odpowiedź, aby dołączyć logi systemu czy coś takiego, kiedy po raz kolejny wysłałem już kompletny raport, odpowiedzi nigdy nie otrzymałem.
Więc nie, nie jest to problem twojego telefonu, występuje on też u innych.
Szczerze mówiąc liczyłem, że aktualizacje się tego problemu pozbyły, ale widzę, że nie ma co na to liczyć...
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Możesz zrobić tak jeszcze raz? I zobaczyć czy sytuacja się powtórzy? Spokojnie telefon się tylko zresetował
0 Like
Andreas545
Voyager
Opcje
Dziękuję
Andreas545
Voyager
Opcje
Na razie jest dobrze.
0 Like
MarcellGalaxer
Pathfinder
Opcje
Zawsze możesz spróbować wyczyścić dane aplikacji samasung internet i zrobić wipe cache partition, jeśli jeszcze tego nie robiłeś, może pomoże.