Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co to za ikona

(Temat utworzony: 02-04-2018 07:36 PM)
40385 Wyświetlenia
Wampirek
Student
Opcje

Na s7 koło ikony wifi pojawiła się dziś taka ikona pioruna i jakby pobierania. Nigdzie nie mam jej opisu. Jak to skasować lub wyłączyć. Co to jest20180402_173153.png

0 Like
308 Odpowiedzi
Jaro4
First Poster
Opcje

Bardzo dziękuję :smiling-face: 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Jaro4, nie ma sprawy. Napisz jeszcze czy to była funkcja Wi-Fi Direct czy VoLTE. Taka informacja może być przydatna dla pozostałych forumowiczów szukających odpowiedzi na takie samo pytanie.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

To na bank ikona WiFi Direct. 😉

Ikona VoLTE wugląda inaczej. A w przypadku niektórych operatorów nie jest wyświetlana w barze, tylko w oknie rozmowy jako HD. 😎

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Szewcu72, bardzo możliwe. Być może strona, na którą trafiłem zawierała nieprawdziwe informacje. Rzadko korzystam z tej funkcji więc też nie jestem obyty z tą ikonką :winking-face:

Szewcu72
MegaStar
Opcje

Tak na przyszłość. Ikony VoLTE w ładnym zestawieniu, na dwóch SIMach.

Ikony VoLTE na barzeIkony VoLTE na barze

Ale tak jak już napisałem, niektórzy operatorzy informacje o aktywnej usłudze umieszczają w oknie rozmowy pod postacią ikony HD.

HD = VoLTEHD = VoLTE

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
RadekK
Hotshot
Opcje

@Jaro4, widze, że użytkownicy odpowiedzili na Twoje pytanie. Kliknij proszę "Zaakceptuj jako rozwiązanie" pod wybranym postem w formie podziękowania za pomoc.

ezgif-1-7856dd9228e5.gif

0 Like
RadekK
Hotshot
Opcje

@Jaro4, widze, że użytkownicy odpowiedzili na Twoje pytanie. Kliknij proszę "Zaakceptuj jako rozwiązanie" pod wybranym postem w formie podziękowania za pomoc.

ezgif-1-7856dd9228e5.gif

0 Like
Anette15
First Poster
Opcje

20191118_190353.jpg

Hej, czy wie ktoś co znaczy ta ikona na górze telefonu z 1 ? Mam to od jakiegos czasu i nie mam pojęcia co to oznacza

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Anette15  Jest to ikona wifi calling.

Screenshot_20191118-191226_One UI Home.jpg

Anette15
First Poster
Opcje

A wiesz może jak to wyłączyć w Samsung Galaxy A7 ? U mnie się to samo włączyło...

0 Like