Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co to za ikona

(Temat utworzony: 02-04-2018 07:36 PM)
40582 Wyświetlenia
Wampirek
Student
Opcje

Na s7 koło ikony wifi pojawiła się dziś taka ikona pioruna i jakby pobierania. Nigdzie nie mam jej opisu. Jak to skasować lub wyłączyć. Co to jest20180402_173153.png

0 Like
308 Odpowiedzi
Konraddoo
Pioneer
Opcje
Tak też zrobiłem
tszkk
Journeyman
Opcje
Może ktoś mi odpowiedzieć cóż to za ikona liścia nagle mi się wyświetliła obok ikony powiadomienia BT oraz trybu wyciszenia? Co to za tryb, gdzie się to aktywuje/dezaktywuje? Znalazłem informację, że to jakiś tryb oszczędzania, ale nic więcej. 

image

Dziękuję! 🙂
0 Like
Grzesiek1981
Pathfinder
Opcje
W trybach i procedurach ustawiłeś tryb relaks
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Ikona ta informuje, że jest włączony tryb Relaks, aby go wyłączyć wejdź w aplikacje Tryby i Procedury. Odnajdź tryb Relaks i wyłącz.
1677487337632_1677487337623_0.jpg

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

tszkk
Journeyman
Opcje
Faktycznie to było to. Dziękuję za pomoc. Nie wiem jakim cudem, ale miałem go skonfigurowanego jako odpalający się cyklicznie.
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Najważniejsze, że problem rozwiązany 😎

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
Szpeniu
Journeyman
Opcje
Co to za ikonka? Pojawia sie gdy zwijam pasek w dol, inaczej jej nie widze. Screenshot_20230410_105722_One UI Home_1000000382_1681117086.jpg
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, jest to ikonka informującą o tym, że rozszerzone przetwarzanie jest aktywne. Funkcja ta ma za zadanie podkręcić wydajność urządzenia, gdy ten używa zasobożernych aplikacji.

Aby wyłączyć tą funkcję wchodzimy-> ustawienia-> pielęgnacja urządzenia-> bateria -> więcej ustawień baterii
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Szpeniu, Ta ikona informuje o włączonym trybie wysokiej wydajności lub trybie rozszerzonego przetwarzania.

Szpeniu
Journeyman
Opcje
Dziekuje za wytlumaczenie. Faktycznie. Pozdrawiam