Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ciche powiadomienia z Twittera

(Temat utworzony: 27-02-2023 04:13 PM)
958 Wyświetlenia
LoliM4A1
Navigator
Opcje
Na s23 Ultra powiadomienia z Twittera normalnie pokazują się na belce powiadomień, jednak przyjście powiadomienia nie jest komunikowane wibracjami. Na poprzednim samsungu ustawienia aplikacji oraz powiadomień miałem takie same i działało to poprawnie. 
Z poprzedniego telefonu przenosiłem na nowy pliki, zdjęcia itp. ustawień nie przenosiłem, wszystko konfigurowałem od zera.

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
ukash
Pathfinder
Opcje
Oprócz ogólnych ustawień dla powiadomień są jeszcze poszczególne Kategorie Powiadomień > kliknij tą opcje. Np gdy ktoś polubił Twój twit to chyba będzie to kategoria "Dotyczące Ciebie i Twoich Twittów > kliknij tę opcję(poza suwakiem wl/wył) to nie sprawi dezaktywacji opcji tylko przeniesie Cię do dalszysz ustawień. Sprawdź czy ta kategoria nie jest w trybie Cichy> Ustaw Alert i Wibracja.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
8 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj ponownie zainstalować aplikację Twitter. Do kompletu uruchom ponownie telefon.

0 Like
LoliM4A1
Navigator
Opcje
Już próbowałem to robić, nic to nie zmieniło.
0 Like
cyberman
Troubleshooter
Opcje
Masz zezwolenie na dźwięk w ustawieniach powiadomienia? Przykład z innego powiadomienia.
Przytrzymaj powiadomienie z Twitter i wejdź później w ustawienia.Screenshot_20230227_180242_Settings_1000001353_1677517362.jpg
0 Like
LoliM4A1
Navigator
Opcje
Mam ustawione wszystkie możliwe zezwolenia.1677521528337.jpg
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@LoliM4A1, spróbuj wyzerować preferencje aplikacji. Aby to zrobić przejdź kolejno do: Ustawienia > Aplikacje > trzy kropki > Zerowanie preferencji aplikacji.

0 Like
Rozwiązanie
ukash
Pathfinder
Opcje
Oprócz ogólnych ustawień dla powiadomień są jeszcze poszczególne Kategorie Powiadomień > kliknij tą opcje. Np gdy ktoś polubił Twój twit to chyba będzie to kategoria "Dotyczące Ciebie i Twoich Twittów > kliknij tę opcję(poza suwakiem wl/wył) to nie sprawi dezaktywacji opcji tylko przeniesie Cię do dalszysz ustawień. Sprawdź czy ta kategoria nie jest w trybie Cichy> Ustaw Alert i Wibracja.
0 Like
LoliM4A1
Navigator
Opcje
Działa, wielkie dzięki.
Nie miałem pojęcia że można tam jeszcze coś zmieniać. Ciekawe że od początku w każdej kategorii było losowo ustawione trym cichy lub alert, wibracje również dla niektórych włączone, a dla innych nie.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@LoliM4A1  dokładnie tak, tam również możemy zmieniać powiadomienia dla różnych kategorii powiadomień. Domyślne powinien być dzwiek

0 Like