Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak Volte w ustawieniach

(Temat utworzony: 15-11-2021 06:40 AM)
9155 Wyświetlenia
Adam1189
Apprentice
Opcje
Cześć pacjent s10 bez brandu. Sprawa dotyczy wifi calling oraz volte. W telefonie w ustawieniach brak jakiej kolwiek opcji związanej z włączeniem obu usług. Dzwoniłem do tmobile z ich strony jest wszystko włączę i powinno działać bez zarzutu. Na innym telefonie wificalling i volte działa na s10 nie. Po resecie do ustawień fabrycznych działo 5 minut i znikło wraz z ustawieniami włączenia obu usług. Ktoś może ma pomysł jak to ogarnąć?
79 Odpowiedzi
HubertP
Pathfinder
Opcje
Dziękuję :smiling-face:
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Jeśli posiada Pan telefon w T-Mobile że względu na wyłączenie przez operatora sieci 3G VoLTE jest już włączone na stałe.
SWIMMING11993
First Poster
Opcje
Brak VoLTE 1 samumg A54 5g
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@SWIMMING11993, czy chodzi Ci o to, o czym ostatnio dyskutowali użytkownicy w tym wątku? https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/volte-s22/m-p/8320048#M62466

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Daszekk
First Poster
Opcje
Zadzwoń do T-Mobile, włącza ci
0 Like
buska833
First Poster
Opcje
Musisz wlaczyc ta opcje polaczenia przez wi fi sim 1 wtedy wylaczy sie volte a wlaczy wi fi caling
0 Like
slaavko
First Poster
Opcje
Mam ten sam problem w s24+ zmieniłem operatora i teraz tej opcji wgl nie ma 1712656259882.jpg
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Telefon pochodzi z polskiej dystrybucji? W jakim sklepie kupiłeś telefon?

0 Like
slaavko
First Poster
Opcje
W play działało wszystko było dobrze zmieniłem sieć na orange abonament i już tego nie ma abonament. Tak tel zakupiony w pl
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Skontaktuj się z Orange i upewnij się, że usługa jest włączona.