Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak trybu "podwójny aparat"

(Temat utworzony: 24-04-2020 01:52 PM)
688 Wyświetlenia
kasm
First Poster
Opcje

Czy ktoś może wie czy jest możliwe w S10, S10+ Note 10 itd , wykonywanie zdjęcia jednocześnie przednim i tylnym aparatem? W S7 taki tryb nazywał się "podwójny aparat". Tj zdjęcie główne z okienkiem z przedniego aparatu. Nie chce misię wierzyć że w nowszych aparatach okroili tryby o tę funkcję. Dziwne że nikt dotąd o tym nie pisał a to przecież bardzo fajny i przydatny tryb, bo na zdjęciu może byc także ten kto to zdjęcie wykonuje.

0 Like
9 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kasm  Jeżeli chodzi o wbudowane opcje to nie ma takich możliwości. 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kasm, taka funkcja nie jest już dostępna od dosyć dawna. Nie widziałem tej funkcji w takich modelach jak S8+, Note9, S10+ a teraz Note10+. Zachęcam do zgłoszenia sugestii za pomocą aplikacji Samsung Members.

Opcje
Jak włączyć w S22 ultra nagrywanie filmów jednocześnie przednim i tylnym aparatem? Gdzie mogę znaleźć w S22 ultra opcję aparatu Director's View? Dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
0 Like
Mitschel
Voyager
Opcje
Aparat - więcej - perspektywa rezysera
Opcje
Dziękuję bardzo. Pozdrawiam.
0 Like
krzysztofn_
Student
Opcje
Ja mam s23 ultra nakładkę systemu do 6.1 android nie mam czegoś takiego w aparacie jak podwójne nagrywanie jak co zrobić żeby to mieć
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@krzysztofn_ Kiedy otworzysz aplikację Aparat przewiń maksymalnie w prawo do sekcji "Więcej" i tam powinno być coś takiego, jak "Perspektywa Reżysera".

0 Like
krzysztofn_
Student
Opcje
No tam szukałem i ja tam nie mam nic
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@krzysztofn_ Skontaktuj się więc ze wsparciem technicznym i poproś zdalne połączenie i niech zweryfikuje Ci to specjalista. Generalnie wygląda na to, że sprzęt ma taką właśnie funkcję:

https://www.samsung.com/pl/support/remoteservice/