Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak SMART VIEW na A13 Samsung

(Temat utworzony: 17-04-2022 07:27 PM)
7385 Wyświetlenia
RastaFan
Apprentice
Opcje
Witam serdecznie.Kilka dni temu moja mama kupiła telefon Samsung A13 - głównie po to by móc oglądać m.in Netflixa itp.Po za tym stary telefon zaczął już się "SYPAĆ".Jednak,gdy chciała połączyć NOWY telefon z telewizorem Samsung,jak kiedyś stary telefon przez SMART view, okazało się że nie ma tej funkcji w Nowym telefonie.Telefon jest zaakualizowany i jest również na kartę w sieci T-mobile.Jednak nie rozumiem jak na NOWYM telefonie nie ma tak ważnej funkcji jak SMART view. Proszę o pomoc w tej sprawie.
0 Like
30 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@RastaFan Witam. Jeśli po otworzeniu zdjecia nie ma w górym prawym rogu kółeczka że znaczkiem Play, lub w opcji udostępnij Pokaż na telewizorze to znaczy że telefon tej funkcji nie posiada.Screenshot_20220417-194620_Gallery.jpg
RastaFan
Apprentice
Opcje
Ok.Mama ma to sprawdzić.A mam jeszcze jedno pytanko,a mianowicie czy jest możliwość połączenia tego telefonu z telewizorem po przez jakiś kabel lub inną aplikację by móc oglądać netflixa i inne podobne do tego platformy?
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Są tego typu kable, ale obsługiwały ich starsze flagowce jak i zewnętrzne aplikacje w stylu Smart View, ale działa to różnie. Ja bym twojej mamie bardziej proponował jakiś TV Box sobie podłączyć, by miała na telewizorze całego androida.
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
RastaFan
Apprentice
Opcje
Już polecałem mamie,aby to zrobiła za pomocą SMART THINGS.Jednak telefon nie widzi jej telewizora,a za to sąsiada starszą wersję telewizora.Chiałem,aby również zrobiła z NOWEGO TELEFONU router WI-FI,lecz stary telefon go nie widzi.Może to kwestia oprogramowania telefonu,który jest nowy na rynku i stąd może takie problemy?
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@RastaFan  Już kiedyś Samsung myślał o wyłączeniu Smart view ale możesz pobrać  z sklepu Google Play jakąś apkę Smart view lub Screen Mirroring jak na tym Ci zależy.

RastaFan
Apprentice
Opcje
Ok.Dziękuję serdecznie za WASZĄ pomoc :winking-face:
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Proszę bardzo. Pozdrawiam.
0 Like
YeahBoi94
First Poster