Nie widzę reakcji na wiadomości ani tych nowododanych ani starych jednak problem występuje tylko na jednym czacie a dodatkowo przy tym kontakcie mam ograniczone funkcje po wejściu w kontakt w odróżnieniu od innych. Resetowanie telefonu odraz odinstalowanie i zainstalowanie Messengera nie pomogło. Na komputerze nie ma tego problemu. Bardzo proszę o pomoc
Generalnie problem leży zapewne w samej aplikacji Messenger. Musisz czekać na aktualizacje, która może załatwić ten problem. Możesz znaleźć też w sieci starszą wersję Messengera i sprawdzić czy po jej zainstalowaniu wszystko będzie działać prawidłowo.
Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.
Zależy mi na tym by te stare wiadomości zostały, i tak jak pisałam, na komputerze wszystko działa więc wygląda to tak jakby był to problem z telefonem, rozważam jeszcze wyczyszenie danych w pamięci domyślnej ale nie wiem jakie będą tego skutki
Wyczyszczenie danych aplikacji to jakiś sposób, natomiast jeśli odinstalowanie i zainstalowanie aplikacji nie pomaga to wątpię, że tym razem będzie inaczej. Ja się skłaniam ku błędowi z aplikacją bądź serwerem Meta. Trzeba czekać na aktualizacje i obserwować.
Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.
Nie wyczyszczenie danych aplikacji nie usunie wiadomości ponieważ są one zapisane na serwerach Mety bądź po ostatniej zmianie na koncie google. Możesz też spróbować tego zabiegu o którym więcej dowiesz się z poniższego linku :