Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak reakcji na wiadomości w aplikacji Messenger

(Temat utworzony: 04-02-2024 02:00 PM)
2610 Wyświetlenia
Amiii123
Apprentice
Opcje
Nie widzę reakcji na wiadomości ani tych nowododanych ani starych jednak problem występuje tylko na jednym czacie a dodatkowo przy tym kontakcie mam ograniczone funkcje po wejściu w kontakt w odróżnieniu od innych. Resetowanie telefonu odraz odinstalowanie i zainstalowanie Messengera nie pomogło. Na komputerze nie ma tego problemu. Bardzo proszę o pomoc
7 Odpowiedzi
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Generalnie problem leży zapewne w samej aplikacji Messenger. Musisz czekać na aktualizacje, która może załatwić ten problem. Możesz znaleźć też w sieci starszą wersję Messengera i sprawdzić czy po jej zainstalowaniu wszystko będzie działać prawidłowo.

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
Amiii123
Apprentice
Opcje
Problem w tym że tylko na jednym czacie mam braki, starsza wersja messengera nic nie zmieniła niestety
0 Like
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Może spróbuj usunąć stare wiadomości, usuń kontakt, dodaj ponownie.

0 Like
Amiii123
Apprentice
Opcje
Zależy mi na tym by te stare wiadomości zostały, i tak jak pisałam, na komputerze wszystko działa więc wygląda to tak jakby był to problem z telefonem, rozważam jeszcze wyczyszenie danych w pamięci domyślnej ale nie wiem jakie będą tego skutki
0 Like
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Wyczyszczenie danych aplikacji to jakiś sposób, natomiast jeśli odinstalowanie i zainstalowanie aplikacji nie pomaga to wątpię, że tym razem będzie inaczej. Ja się skłaniam ku błędowi z aplikacją bądź serwerem Meta. Trzeba czekać na aktualizacje i obserwować.

Amiii123
Apprentice
Opcje
Czy wyczyszenie danych poskutkuje usunięciem wiadomości? Jakie mogą być tego skutki?
0 Like
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Nie wyczyszczenie danych aplikacji nie usunie wiadomości ponieważ są one zapisane na serwerach Mety bądź po ostatniej zmianie na koncie google. Możesz też spróbować tego zabiegu o którym więcej dowiesz się z poniższego linku :

https://eu.community.samsung.com/t5/pozostałe-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczny-i-w...

0 Like