Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak polskich znaków we wiadomościach SMS/ustawienie polskich znaków

(Temat utworzony: 25-12-2019 12:51 PM)
27090 Wyświetlenia
CezaryJ
First Poster
Opcje

Witam, czy wie ktoś jak włączyć polskie znaki podczas pisania Sms'ów, bo w ustawieniach SMSów nie ma nic (mam ustawiony Tryb wprowadzania na ALFABET GSM, ale to nic nie daje.

z góry dzięuję za podpowiedź.

0 Like
59 Odpowiedzi
czemir
Apprentice
Opcje
A52s
0 Like
MichalAlex14
Voyager
Opcje
Ten opis napisałem do S22Ultra. W S 23Ultra jest trochę inaczej. Spróbuj zmienić aplikację z tej pierwsza fota na drugą foto 2.Screenshot_20230228_091106_One UI Home.jpgScreenshot_20230228_091552_One UI Home.jpg
0 Like
MichalAlex14
Voyager
Opcje
A potem szukaj zaawansowane i tak jak w opisie wyżej.
0 Like
MichalAlex14
Voyager
Opcje
Może chodzić też o rodzaj klawiatury jaką masz odznaczoną.
0 Like
czemir
Apprentice
Opcje
Dzieki za kontakt. Aplikacje zmieniłem juz wcześniej. Nie pomogło. Ustawień jescze mniej. Klawiatura i język - polskie. Najśmieszniejsze, że ten sam model, żony, dzisła jak trzeba.
0 Like
MichalAlex14
Voyager
Opcje
Może w trybie wprowadzania tam masz opcje: alfabet GSM, Unicode, automatyczny.1677581005561.jpg
0 Like
Kirra10
First Poster
Opcje
Ja tą funkcie znalazłam w ustawieniach "wiadomości grupowe " i wtedy trzeba wyłączyć funkcie używaj prostych znaków
A mam samsunga m13Screenshot_20230413_071011_Settings Suggestions.jpgScreenshot_20230413_071018_Messages.jpg
0 Like
Bombu
First Poster
Opcje
Cześć

Jak włączyć polskie znaki w sms? Na klawiaturze można wybrać np.ą, ę, ale po wysłaniu sms jest a lub e

Telefon przeszukany, nie widzę opcji ustawień tryb automatyczny. Nie wiem co robić

0 Like
domino5
Voyager
Opcje
Sms tryb wprowadzenia automatyczny
0 Like
Ividecor
Student
Opcje
Dzień dobry. Mam w swoim Galaxy s21 dwie karty sim. Na jednej mogę wysyłać sms z polskimi znakami a na drugiej nie. Ciągle zamienia mi na znaki proste. W ustawieniach już chyba wszystko przetestowałam i nic. Może ktoś podpowie co zrobić. Z góry dziękuję. 
0 Like