Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak polskich znaków we wiadomościach SMS/ustawienie polskich znaków

(Temat utworzony: 25-12-2019 12:51 PM)
26266 Wyświetlenia
CezaryJ
First Poster
Opcje

Witam, czy wie ktoś jak włączyć polskie znaki podczas pisania Sms'ów, bo w ustawieniach SMSów nie ma nic (mam ustawiony Tryb wprowadzania na ALFABET GSM, ale to nic nie daje.

z góry dzięuję za podpowiedź.

0 Like
59 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@CezaryJ  Jak masz, ustawione na ALFABET GSM nie będzie tych znaków jak (ą, ś, ę

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@CezaryJ, czy masz możliwość włączenia trybu automatycznego w ustawieniach wiadomości SMS?

Screenshot_20191225-143013_Messages.jpg

0 Like
Mała11
Student
Opcje
Witam jak ustawić polskie znaki (ą,ę,ł..)? Dziękuję  jak ktoś wie mi podpowie.
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Możesz rozwinąć swój opis problemu.
ssocha
Student
Opcje
Wystarczy w ustawieniach klawiatury wybrać język polski i wtedy podczas pisania przytrzymać jakąś literkę, powinny wyskoczyć polskie znaki.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mała11  Witam 

Przede wszystkim pytanie czy klawiatura ma ustawiony język polski?

RasieLzZ
Journeyman
Opcje
Hmm 🤔🤔...Myślę że jak przytrzymasz dłużej znak którego chcesz użyć to Ci się rozwinie np przytrzymaj palec chwile dłużej na z i pokaże Ci się ż,ź,ž 😉🙃
RasieLzZ
Journeyman
Opcje
Lub ewentualnie można pokombinować i zainwestować w przejściówkę wyjściowa adapter do podlaczenia USB do telefonu i dołączyć klawiaturę stacjonarna od komputera 😎😎😳

Screenshot_20210323-003723_Chrome_360.jpg

Screenshot_20210323-002706_Chrome_358.jpg

0 Like
PAP01
Explorer
Opcje
Myślę że rozwiąże Twój problem jeżeli dobrze zrozumiałem a mianowicie :
wejdź proszę w pisanie wiadomości do kogoś dokładnie chodzi o to aby widzieć klawiaturę, następnie w samym dolnym prawym rogu masz mała ikonkę klawiatury na ekranie kliknij w nią a następnie w klawiaturę samsung ta zębatkę i tam wybierz klawiaturę z języka polskiego.
następnie przytrzymaj jakąś literkę na a i powinno pojawić się menu znaków specjalnych
mam nadzieję że pomoglem