Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak możliwości korzystania z opcji "Razem" w aplikacji Samsung Health na IPhone

(Temat utworzony: 31-10-2022 10:21 PM)
1035 Wyświetlenia
ducze
Apprentice
Opcje
Witam,
mam problem z zaakceptowaniem polityki prywatności danych w aplikacji Samsung Health na urządzeniu z oprogramowaniem IOS. 
Zakupiłem zegarek Galaxy Fit, aplikacja synchronizuje się z nim, wszytsko działa, jednakże po wejściu w zakładkę "Razem" ukazuje się poniższy komunikat. Klikanie w "sprawdź teraz" nic nie daje. Dodam że przy zakładnik konta Samsung Accounts wszystko akceptowałem, a logując się przez wyszukiwarkę nic więcej do zaakceptowania nie mam. Sprawdziłem również uprawnienia aplikacji z poziomu ustawień telefonu, wszytsko zaznaczone tak jak powinno być. 
Proszę o pomoc.

image

10 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@ducze Próbowałeś ponownie zainstalować aplikację?

ducze
Apprentice
Opcje
O zapomniałem dodać, próbowałem oczywiście
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@ducze Wstaw zdjęcie z zakładki Więcej.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kacper2  Może wyczyśćmy dane aplikacji i ponownie ją skonfigurujmy....

ducze
Apprentice
Opcje
.received_2110586185799698_30505_1667252922.jpg
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@ducze Poszukaj w Ustawieniach aplikacji, czy nie ma tam jakieś, opcji odpowiedzialnej za to.

@PrzemekM Można wyczyścić dane i ponownie skonfigurować, nic nie szkodzi, aby spróbować.

ducze
Apprentice
Opcje
A jeśli chodzi o politykę prywatności jest jedynie link do strony z nią received_478247157620097_30507_1667253582.jpg
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@ducze Myślę, że najlepiej będzie, gdy skontaktujesz się bezpośrednio z Samsungiem.

Kontakt z Samsungiem: https://www.samsung.com/pl/support/contact/#writetous 

ducze
Apprentice
Opcje
Dzięki za pomoc