Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak ikony Smart View / rzutowanie aplikacji pod wideo w Samsung Internet

(Temat utworzony: 24-02-2024 06:24 AM)
434 Wyświetlenia
AlBundY911
Journeyman
Opcje
Witam. Około 2 dni temu zauwazyłem że zniknęła u mnie jedna z 3 ikon wystepujacych m.in. w aplikacji samsung internet pod filmami wideo. Przycisk/ikonka ta odpowiada za szybkie uruchomienie wideo w trybie smart view na innym polaczonym urzadzeniu. Czesto korzystalem z tej funkcji nie wiem czemu nagle przestala sie pojawiac. Jedyny jaki fakt kojarze to ze zbieglo sie to mniej wiecej w czasie gdy dostalem powiadomienie o braku pamieci w telefonie i zeby usunac niepotrzebne aplikacje. Usuwalem kilka z tych proponowanych. Mozliwe ze tel usunal cos systemowego? Sama funkcja Smart View jako taka dziala, uruchamiana ze skrotu na gornym pasku narzedzi. Brak jest tylko tej ikony wystepujacej wczesniej pod kazdym wideo uruchamianym z przegladarki. W zalaczniku zrzuty 3 wystepujacych ikon przed wystapieniem problemu i teraz. Czy ktos wiec jak przywrocic tą ikone/funkcję? Pozdrawiam

image

image

7 Odpowiedzi
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, rozumiem, że funkcja Asystent Video jest włączona.
Na dole znajduje się informacja, że niektóre funkcje i przyciski mogą nie być dostępne w konkretnych przypadkach.1708753853467.jpg
AlBundY911
Journeyman
Opcje
Tak jest włączona. Widzialem tą informacje. Ale teraz nie dziala ona w zadnym przypadku. 1708753997694.jpg
0 Like
AlBundY911
Journeyman
Opcje
Tu daje link do wideo z ktorego robilem zrzut ekranu o braku ikony smart view
https://m.joemonster.org/filmy/127794

Sprawdz czy funkcja pojawia sie u Ciebie.
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Teraz faktycznie widzę, że funkcja się nie pojawia. Sprawdzałem też na innych stronach. Wygląda to na błąd
AlBundY911
Journeyman
Opcje
Czyli u Ciebie rozumiem ze jest tak samo?
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Dokładnie tak.
Pozostaje zgłosić błąd i czekać na poprawki.
[Poradnik-> jak zgłosić błąd do zespołu rozwoju oprogramowania]
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/poradnik-jak-zg%C5%82osi%C4%87-b%C5%82%C...
0 Like
AlBundY911
Journeyman
Opcje
Zgloszone. Dzięki
0 Like