Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Brak funkcji 24 Godzinnego Prszyspieszonego Filmu po auktulizacji w S24U

(Temat utworzony: 10-08-2024 04:46 PM)
303 Wyświetlenia
mr0czny
Voyager
Opcje
Witam,
Początkiem tego tygodnia zakupiłem Samsung Galaxy S24 Ultra. Jestem bardzo zadowolony z urządzenia. Lecz dzisiaj ujrzałem pewien mankament. Otóż po za kupie telefonu i przeniesieniu wszytskich danych z mojego starego smartfona sprawdziłem nowe funkcje w galerii czyli edytor AI itp. Najbardziej zaciekawiła mnie jednak funkcja 24 Godzinnego Przyspieszonego Filmu która robi ze zdjęcia plenerowego film jak zmienia się czas/godzina. 

image

Jaj widzicie opcja była widoczna, lecz gdy pobrałem ostatnio auktulizacje dotyczącą poprawek zabezpieczeń itp funkcja całkowicie znikła

image

Tutaj jest to samo zdjęcie, ale nie ma już tej opcji. Wyczyscilem pliki cache z poziomu ustawień recorvery i nic. Nawet zresetowanie aplikacji czyli wyczyszczenie pamieci nic nie dało.
Jezeli byłaby jaka kolwiek pomoc naprawy tego byłbym wdzięczny :smiling-face:

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
mr0czny
Voyager
Opcje
Rozwiązałem problem sam. Opcja wróciła ale zeby ona wrociła musiałem uruchomić tryb jednego ujecia w aparacie i gdy zrobiłem zdjecie funkcja wróciła. Nie wiem jak to działa ale magia1723384088475.jpg

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
16 Odpowiedzi
mr0czny
Voyager
Opcje
Ja nawet sprawdziłem logi za pomocą adb ale nic dziwnego nie widziałem. A zwlaszcza dotyczace singletake czyli aplikacji zajmujacej sie tą opcja w galerii. Wiec nie wiem co zawiodło
mr0czny
Voyager
Opcje
Ale i tak telefonik git :smiling-face:
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, algorytm funkcji, który odpowiada za pojawienie się tego przycisku nie działa dobrze i nie zawsze przycisk się pojawia- jest tak od dłuższego czasu. Proponuję zgłaszać błąd za pomocą Samsung Members
0 Like
mr0czny
Voyager
Opcje
Witam,
Wiem ze tego typu opcja działa na algorytmach, ale sam fakt ze funckja działała przed auktulizacją
Piteer
Voyager
Opcje
aktualizacja bezpieczeństwa też w jakimś zakresie dotyczyła galerii, więc to jedyne wytłumaczenie że było a po niej nie ma
0 Like
Piteer
Voyager
Opcje
zgodnie z informacją aktualizowali też

Edytor zdjęć 3.4.21.43 --> 3.4.21.45
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Tym bardziej proponuję zgłosić błąd. Na forum więcej nic nie zrobisz. 😉
0 Like
mjjj7
Navigator
Opcje
U mnie też randomowo się pokazuje. Pewnie trzeba czekać na kolejne łatki.
0 Like
Selixo
Hotshot
Opcje
U mnie działa bez problemu po ostatniej aktualizacji. Polecam wyczyścić dane aplikacji edytor zdjęć. 1723317808291.jpg
0 Like