Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Brak dźwięków interakcji dotykowej

(Temat utworzony: 01-09-2022 01:17 PM)
652 Wyświetlenia
Lilavi
Pathfinder
Opcje

Nagle zniknęły mi dźwięki interakcji, np gdy pisałam cos na klawiaturze czy klikałam ikony aplikacji, był dźwięk - teraz go nie ma. Ustawienia dźwięków i wibracji są bez zmian, zwykły restart nie pomógł, wipe cache też nie. Jakies pomysły, dlaczego to zniknęło i jak przywrócić? Będę wdzięczna :smiling-face:

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Lilavi
Pathfinder
Opcje

Tak, jak wspomniałam, wszystkie ustawienia były prawidłowe. Pomogło repair apps i restart telefonu :smiling-face:

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

8 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Lilavi  Witam

Proszę zobaczyć na ustawienia wchodząc w: Ustawienia > Dzięki i wibracja > Sterow. dzwiękiem/wibr. systemu > i tutaj  sprawdzamy czy jest zaznaczone to co nas interesuje. Druga rzecz proszę sprawdzić czy nie są wyciszone dźwięki multimediów można te ustawienia wywołać klikając przycisk głośności.

Screenshot_20220901-133339_Settings.jpg

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Oszczędzanie baterii jest wyłączone?

Rozwiązanie
Lilavi
Pathfinder
Opcje

Tak, jak wspomniałam, wszystkie ustawienia były prawidłowe. Pomogło repair apps i restart telefonu :smiling-face:

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Dziękuję za informację. Super, że udało się rozwiązać problem.

Lilavi
Pathfinder
Opcje

Słuchajcie, znów mi to nie działa dziś. Czy macie jakies pomysły, skąd ten problem się bierze?

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Może jedna z dodatkowo zainstalowanych aplikacji powoduje ten problem. Sprawdź zachowanie telefonu w trybie bezpiecznym.

Instrukcja - tryb bezpieczny
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

Lilavi
Pathfinder
Opcje

Nie zgadniecie co jest przyczyną.. - bluetooth... Ilekroć połączy się z czymś, znikają dźwięki interakcji. Wyłaczę go - wracają.. Może bluetooth przekazuje te dźwięki do urządzenia z którym akurat się przypadkowo połączy?  Czy da się coś z tym zrobić?

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Możesz przejrzeć listę połączonych urządzeń Bluetooth i usunąć te, które nie są potrzebne.

0 Like