Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak bocznego alfabetu w kontaktach

(Temat utworzony: 16-10-2017 08:56 PM)
12750 Wyświetlenia
anszulina
First Poster
Opcje

Witam.

Mam następujący problem: w moich systemowych kontaktach po prawej stronie powinien się znajdować pasek szybkiego wybierania. Posiadam Galaxy J3 (2016) z brandowanym softem z Play'a (Lollipop 5.1.1) i dzwoniłem już do nich w tej sprawie, jednakże ich zdaniem nie jest to wina brandingu i przekierowali mnie do Was. Czy ktoś ma podobny problem? Czy jest możliwość wprowadzenia poprawek w przyszłej aktualizacji? Proszę o odpowiedź. 

0 Like
Boszka
Journeyman
Opcje
Czytałam komentarze, ktoś poradził, żeby przesunąć te kropki z dołu do góry, i litery się pokażą, niestety nie działa
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Proszę nie czytać takich głupot jak ktoś wypisuje. Po naciśnięciu danej kropki pojawia się z boku duza litera tak samo jak.przesuwamy po nich.
michalk76
Navigator
Opcje
Zmieniają coś co było przydatne
0 Like
LUKE123
Helping Hand
Opcje
Mnie to zaczyna irytować, takie nagłe zmiany czy to w interfejsie czy w apkach Samsunga

Myślę że Samsung powinien wziąć lekcje od swojego największego konkurenta i zdecydować się w końcu na konkretny styl bez większych zmian...

Np. zmiana na transparentne tła wszędzie gdzie się da w OneUI (na wzór iOS)
I tak co zazwyczaj co 2 lata większe graficzne zmiany...
A potem dziwimy się że soft ledwo działa

Albo tak jak tutaj usunięcie fajnej funkcji od lat z tym alfabetem po prawej stronie

Albo dziwne zmiany w Samsung web browser z trybem nocnym...

Zdaje sobie sprawę ze spora część z nas lubi większe zmiany, jednak mnie one zaczynają już przytłaczać
0 Like
rys3
Pathfinder
Opcje
Mi też brakuje tych liter
0 Like
Boszka
Journeyman
Opcje
Próbowałam, żadne takie 🥲
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Jest wszystko tak samo jak było tylko zamiast liter są kropki.Screenshot_20220520-065318_Contacts_2804_1653022459.jpg
ppr21
Apprentice
Opcje
Litera pojawia się w górnej środkowej części w trakcie przesuwania.
0 Like
ppr21
Apprentice
Opcje
Chyba taki urok 12.
0 Like
Opcje
Akurat to że wszędzie dali blur to świetna rzecz. A styl bądź co bądź się powoli zmienia, ale Samsung i tak jest dość statyczny jeżeli o to chodzi.
0 Like