Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Blokada aplikacji

(Temat utworzony: 18-05-2022 09:27 PM)
28238 Wyświetlenia
1234elo
First Poster
Opcje
Wie ktoś jak ustawić blokade, hasło w wejscie w aplikacje
102 Odpowiedzi
Martin156
Journeyman
Opcje

A mogę ten film jakoś na prive wysłać?

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Martin156  można na YouTube I wrzucić tutaj link

Martin156
Journeyman
Opcje

IMG_20230616_134550[1].jpg

Martin156
Journeyman
Opcje

Zdjęcia załączyłem w kolejności : główny ekran blokady - wchodzę biometrią do tel - i następnie żeby otworzyć WhatsApp albo Insta to znowu pojawia się ekran z blokadą

0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Martin156 To ESET blokuje Ci w ten sposób dostęp do aplikacji. Spójrz w lewy górny róg. ESET MOBILE SECURITY i powiadomienie w kształcie tarczy (zapewne właśnie z antywirusa). Poszukaj sobie tego ustawienia w ustawieniach antywirusa.

https://help.eset.com/ems/7/pl-PL/app_lock.html

Martin156
Journeyman
Opcje

Już ogarnąłem - wielkie dzięki:-)

Mona450
Explorer
Opcje

Witajcie 

Mam pytanie chciałabym zablokować pewne aplikacje, by nikt do nich nie zaglądał. Wie ktoś może jak to zrobić?

0 Like
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Możesz to zrobić poprzez Sejf, aplikacje tam uruchomione są w oddzielnym środowisku, czyli można uruchomić dwa razy aplikacje taka samą i mieć zalogowane inne konta, albo blokowanie aplikacji głównej poprzez jakiś program, np. Eset ma taką opcję.
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, najlepiej będzie skorzystać z usługi mój sejf, która zabezpiecza folder z wybranymi aplikacjami hasłem
Wchodzimy-> ustawienia -> bezpieczeństwo i prywatność-> mój sejfScreenshot_20231008_105436_SecureFolder.jpg
user206
First Poster
Opcje
Jak włączyć blokadę jakiejś aplikacji lub poprostu zablokowanie jej na określone godziny??
0 Like