Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

bezpłatny YouTube premium na 4 miesiace ?

(Temat utworzony: 08-03-2023 09:52 AM)
268 Wyświetlenia
Miłosz89
First Poster
Opcje
Trochę to bez sensu ... jeśli ktoś miał już płatną  subskrybcje to nie dostanie tych 2-4 miesięcy za free... YouTube, trochę mnie zawiedliście....
Krimson
Voyager
Opcje
Da się tak zrobić że przy nowym koncie ponownie korzystasz z promocji na yt premium? Z ciekawości zapytuje😁 bo tam chyba kod się wpisuje przy aktywacji.
0 Like
1zboro1
Navigator
Opcje
Tylko yt vanced. To youtube bez reklam i dodatkowo yt music.
jkjarecki
Explorer
Opcje
Bez kodu tylko podpinasz kartę
0 Like
NoSkill
Journeyman
Opcje
Hej, czy ktoś z was mógłby mi powiedzieć w jaki sposób mogę odebrać yt premium za darmo na dłużej niż miesiąc? Mam s21, dostalem kilka razy powiadomienie że mogę odebrać 4msc za free, ale jak się w końcu za to zabrałem to nie bardzo wiem jak to ugryźć, jak wchodzę w premium na yt to dostaje info że 5 lipca pobiorą mi 29zł czy ile to tam kosztuje.
0 Like
LukaszW
Expert
Opcje

@NoSkill prześledź wszystkie wspomniane wnioski - na podstawie informacji od Ciebie można wywnioskować, że korzystałeś już z okresu próbnego. 

0 Like
jeronimo1
Hotshot
Opcje
Witam.
Kupiłem tablet samsung A7 lite i rejestrując się na youtube premium nie otrzymałem promocyjnych 2 miesięcy. Mam tylko 1 miesięczna bezpłatną subskrypcje
0 Like
Alex9152
Troubleshooter
Opcje
Zainstaluj Youtube Vanced albo nowa apka Youtube ReVanced 😁 😁 😁
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@jeronimo1  Witam 

Wszystkie informacje na temat tej promocji znajdują się pod tym linkiem:

Screenshot_20220819-204937_Chrome.jpg

0 Like
1zboro1
Navigator
Opcje
Tak jak wyżej napisane. Youtube vanced. Będziesz miał na zawsze premke bez reklam i innego dziadostwa. Jak chcesz to mogę ci dać link do instalatora z mojego google drive, chyba że gdzieś znajdziesz sobie
kubson87
Apprentice
Opcje
Witam, mam pytanie jak w tytule odnośnie YT Premium za zakup i aktywacje w wyznaczonym czasie sprzętu. Koniec tej promocji się zbliża (coś koło kwietnia 2023) wszedlem w aplikacje YT i okazuje się że mam tylko okres próbny na 1 miesiąc a powinno być na 4 miesiące. Pamiętam że jakiś czas temu sprawdzałem i była aktywna ta promocja a teraz gdy chcialem wykorzystać tą promocje to jest problem.