Aktualizacja 13.11.2024 #1
Otrzymałem wiadomość od supportu z UK. Wszystkie wskazówki wykonałem. Dodatkowo wprowadziłem hub w tryb aktualizacji. Czekam na efekt aktualizacji
Aktualizacja 13.11.2024 #2
Hub niby pobierał jakąś aktualizacje, ale nic się nie działo (nie przechodził do dalszych etapów), zużył 80KB, więc myślę, że nic nie pobrał. Obecnie zgodnie z wskazówkami
@_Technik_ podłączyłem huba pod modem Vectry i na swoim sprawdzonym przewodzie. Niestety też wisi na, różowej diodzie i tyle. Aktualizacja może trwać ok. godziny, ale myślę, że coś by się działo. Wyłączyłem urządzenie podczas,,aktualizacji", ale nadal jest wykrywalne, więc nie się nie stało. Myślę, że tylko Support może pomóc zdalnie.
Aktualizacja 13.11.2024 #3
Niestety nic się nie zmienia. Można z wgrać soft przez NetOdin'a jednak nie mam plików aktualizacji, więc czekam na odpowiedź wsparcia.
Aktualizacja 14.11.2024 #1
Po nocy w trybie aktualizacji nic się nie zmieniło
😞Nie mogę, również skonfigurować huba przez aplikacje HomePass
Aktualizacja 14.11.2024 #2
Otrzymałem wiadomość od Polskiego Support z Members. Wyślę dzisiaj logi i zobaczymy.
Aktualizacja 15.11.2024 #1
Polska pomoc techniczna przeniosła zgłoszenie do działu technicznego.
Aktualizacja 15.11.2024 #2
Odpowiedź wsparcia technicznego z UK. Sprawdzam i dam znać.
Aktualizacja 15.11.2024 #3
Niestety nic się nie zmieniło, nadal błąd 36-302.
Aktualizacja 19.11.2024
Support z UK rozkłada ręce i nie wie czy uda się uruchomić tego huba. Przeniósł problem do innego działu.
Aktualizacja 22.11.2024
Niestety z Hubem nic się nie da już zrobić, muszę mieć drugi taki sam z aktualnym softem.
Dzięki za wskazówki:
@_Technik_ @mcbseb @arapalski @vdsl2Aktualizacja 23.11.2024
Hub idzie na sprzedaż z odpowiednim oznaczeniem w opisie aukcji. Dla osób z forum oddam w lepszej cenie
😉.