Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Błąd łączenia konta samsung z Microsoft

(Temat utworzony: 27-01-2022 08:08 AM)
2717 Wyświetlenia
Czarna0190
Apprentice
Opcje
  • Witam, mam problem z połączeniem konta Microsoft z telefonem, ostatnio przestała mi działać aplikacja fb i messenger więc postanowiłam zresetować tel i odłączyć urządzenie od konta i połączyć je jeszcze raz. Problem w tym że gdy chce się zalogować ponownie to cały czas wyskakuje mi błąd logowania lub że inne konto Microsoft jest połączone już z samsung. Próbowałam przez łącze windows, przez one drive, przez edge i nic nie pomaga.
    Dane do konta są dobre bo na komputerze i nawet na telefonie przez przeglądarkę da się zalogować ale żeby już konta ze sobą połączyć przez aplikacje już nie działa. Jak sobie z tym poradzić??? Pomocy 🙉
16 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Czarna0190  Witam  

Czy łączenie konta odbywało się przez jakaś aplikacje .  Można spróbować przez galerie włączając na chwilę synchronizacje galerii tylko do czasu zalogowania. 

Można również próbować przez Ustawienia > Zarządzanie kontami 

Czarna0190
Apprentice
Opcje
Przez aplikacje Samsung Claude. Próbowałam już połączyć na wszystkie sposoby i wyskakuje albo błąd albo że jest połączone z innym kontem Microsoft co nie jest możliwe Screenshot_20220121-134103_Chrome.jpg
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Czarna0190  A logowanie nie odbywa się przez pocztę Outlook?

Czarna0190
Apprentice
Opcje
Ja na wszystko moge się zalogować. Nie moge połączyć konta samsung z kontem Microsoft
0 Like
Winniczek
Voyager
Opcje
Wejdź w ustawienia, na samej górze kliknij swoje konto i tam na samym dole masz powiązane konta. Jeśli jest Microsoft to wtedy trzy kropki, rozłącz i spróbuj połączyć ponownie
Screenshot_20220127-105628_Samsung account.jpg
Czarna0190
Apprentice
Opcje
Nie ma Microsoft
0 Like
LukaszW
Expert
Opcje

@Czarna0190, napisz w tej sprawie do wsparcia konta Samsung: https://help.content.samsung.com/csweb/ticket/createQuestionTicket.do - problem może się wiązać bezpośrednio z Twoim kontem.

Czarna0190
Apprentice
Opcje
Oki już pisze. Dziękuję
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Witam, coś zapętliło mi się podczas próby łączenia kont Samsung i Microsoft. Mam cały czas, od kilku godzin informację o łączeniu. Jak z tego wyjdę to od razu mam powiadomienie, że się nie udało. Jednak jak wejdę w konto Samsung to mam w powiązanych usługach Microsoft. Ma ktoś jakiś pomysł, próbowałem parę razy, formatowałem telefon, odłączałem to na stronie Microsoft i Samsung i dalej nic. Po kontakcie z czatem Samsung dostałem informację, że mam zrobić Wipe Cache, ale jestem pewny, że nie jest to problem telefonu a serwera bądź usługi.

image