Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aplikacje same sie wyłączają

(Temat utworzony: 29-04-2021 10:32 AM)
3085 Wyświetlenia
Devte
Explorer
Opcje

Czy ktoś jeszcze od wczoraj walczy z "śpiącymi się" aplikacjami? Niestety błąd wychodzi tam szybko i znika, że nawet nie mogę dojrzeć, która aplikacja wszystko wywala. Ale wszelkie aplikacje typu Facebook, Spotify, Instagram, Messenger, nawet aplikacje do sklepów jak Carrefour czy Intermarche się po prostu same wyłączają i tak w kółko, nic nie idzie zrobić. 

129 Odpowiedzi
marcinrk
Explorer
Opcje
Od samsunga
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
I mam nadzieję że dane wyczyściłeś od Samsunga? Bo w Samsungu jest teraz i ta od Google. Proszę spróbować zrobić to jeszcze raz.
0 Like
Malina85
Apprentice
Opcje

Witam. Galaxy s22 ultra posiadam od jakiegoś pół roku. Mianowicie chodzi mi o gry i różne aplikacje. Po ściągnęciu niektóre z nich uruchamiają się na kilka sekund i znikają. Nie da rady uruchomić.

Druga sprawa chodzi o snapchat jest tam taka funkcja cameo , można sobie zrobić selfie i ze znajomymi wymieniać się różnymi obrazkami ze swoją tworzą. Wszystko działało do jakiegoś czasu. Pozniej zniknęła ta opcja cameo ze snapa. Czyscilam pamięć, odinstalowałam, wyłączyłam tel itd. i nic. Wyjęłam zakurzonego z przed 5 lat S8+ , ściągnęłam to co chciałam i tam wszystko śmiga. A tu na tym telefonie  klops. Proszę o jakieś rady bo ręce opadają.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Jeśli jakaś opcja była na Snapie i nagle znikła to zdaję się to być wina samej aktualizacji od producenta. Niekiedy wyłączają pewne opcję by je poprawić i wracają lub też nie. Musisz obserwować przyszłe aktualizacje Snapchata.

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Malina85
Apprentice
Opcje

Niestety nic nie pomogło, jest tak jak było.

Malina85
Apprentice
Opcje

Oczywiście, wszystko rozumiem. W domu jest pięć telefonów. 3 Samsungi i 2 iPhone. Przykład snapchat, wersja ta sama . Na wszystkich telefonach chodzi , inne aplikacje czy gry również chodzą , a na moim s22 ultra albo się wyłącza albo tak jak by była jakaś skrócona wersja lub coś ją blokowało. Już przyszłam chyba wszystkie opcje może to jednak wina telefonu.

Malina85
Apprentice
Opcje

Dlatego zastanawia mnie to skoro jest kilka urządzeń w domu. Od Samsunga 8+ po ultra 22 po iPhone.. wersja aplikacji są takie same i tylko na ultra 22 nie działa.

Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Producent Snapchata optymalizuje, tworzy aplikacje na każdy model z osobna. Wiec możliwe jest to, że tu nie działa, a gdzie indziej wszystko jest w porządku. Jeśli czyszczenie danych aplikacji nie przyniosło żadnych pozytywnych skutków pozostaje czekać na najnowszą aktualizacje.

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.