Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aplikacje do nagrywania rozmowy- porównanie aplikacji

(Temat utworzony: 29-01-2021 11:32 AM)
3818 Wyświetlenia
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
Wiele jest na forum informacji,  że się nie da systemowo , każdy ma jakieś doświadczenia,  poproszę dajcie je 

image

1. CUBE nie nagrywa rozmówcy, działa automatycznie po podniesieniu słuchawki, działa ręcznie, działa w tle, ilości reklam nie oceniam ,
Komunikator ocena, na 2+
oceny w skali do 5
2.CALL AP Id chce się zainstalować zamiast aplikacji telefon , dostęp do wszystkiego żeby rozsyłać po moich znajomych co chce, 
Ocena 1
36 Odpowiedzi
Davvid85
Voyager
Opcje
nagrywanie rozmów ACR wypróbować polecam nie doceniona apka
0 Like
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
Coś opisz i daj ocenę poproszę,

0 Like
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
nie nadaje się ACR dla mnie

ocena 1, dostęp do wszystkiego , po co ?

apropos, legalności nagrywania , wszystkie oficjalne serwisy nas nagrywają, Tmobile zgadzam się na nagrywanie , jak nie odłóż słuchawkę, urząd gminy, inne urzędy ubezpieczenia , banki etc
często wyrażam telefoniczne zgody na usługi, informacje , towary,

więc chce też nagrywać !!

Screenshot_20210129-134231_ACR.jpg

Screenshot_20210129-134106_ACR.jpg

Screenshot_20210129-134132_ACR.jpg

Propergol
Pioneer
Opcje
"...dostęp do wszystkiego, po co?..."
Przecież masz wyjaśnione do czego wymagane są te uprawnienia. Dla przykładu pozycja "Pamięć". Jak według Ciebie program ma Ci zapisać nagranie, jeżeli nie ma pozwolenia na utworzenie folderu w pamięci wewnętrznej, lub na karcie w którym będzie zapisawał nagrane rozmowy? Wymagane uprawnienia są całkowicie uzasadnione dla aplikacji tego typu.
0 Like
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
a do kontaktów po co ? chyba po to by coś rozsyłać i głównie o to mi chodzi , wiele aplikacji chce kontakty ,np lustro po co ? potem pełno spamu
akurat ten nagrywać zastępuje twoje telefony ,
bo ten CUBE tego nie robi , możesz zatestowac zobaczysz , aplikacja z reklamami i sklepami ma zastąpić twoja czysta z telefonem , ja się nie zgodzę

@Propergol a masz doświadczenia to się podziel proszę
0 Like
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
żeby była jasność, szukam wiedzy o programach do nagrywania , a nie spamerów, WhatsApp właśnie wywaliłem

Screenshot_20210201-104134_Chrome.jpg

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@nowan2020  Wysłałem, Ci wiadomość prywatną zerknij do niej.

0 Like
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
Na mojego maila czy gdzieś na forum ?
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Na forum tylko wiadomości prywatne są dostępne z poziomu przeglądarki, a nie aplikacji SM.

https://eu.community.samsung.com/t5/help/faqpage