W tym krótkim poradniku przyjrzymy się mniej znanemu, ale przydatnemu pakietowi aplikacji, które Samsung udostępnił pod nazwą Good... Wyświetl post
Korzyści na każdym kroku
Custom List Message Item |
---|
W tym krótkim poradniku przyjrzymy się mniej znanemu, ale przydatnemu pakietowi aplikacji, które Samsung udostępnił pod nazwą Good... Wyświetl post |
Witajcie! Samsung wraz z premierą modeli Galaxy S25 wprowadził jeszcze lepszą integracje asystenta Gemini z telefonem ... Wyświetl post |
Witajcie forumowicze! Jak pewnie wiecie Samsung nie sprzedaje u nas Galaxy Book’ów, są one ważynym elementem w ekosystemie Galaxy. W... Wyświetl post Witam Jak najbardziej możesz. Wystarczy powrócić do ustawień fabrycznych. Pozdrawiam Wyświetl post |
Siemka, kupiłem S7 ogólnie super telefon, ale widziałem ze można zmienić siatkę ekranu na max 5x5, czy jest jakaś możliwość żeby zwiększyć... Wyświetl post |
Jak to jest z Gemini na koncie podpiętym do Family Link. Wg tej strony: ... Wyświetl post Witam, w Polsce nie ma możliwości korzystania z Gemini na koncie podpiętym do Family Link dla osób p... Wyświetl post |
So, I was wondering if One UI 7 devices with Family Link will finally get access to Gemini, since it is one of the main points of this... Wyświetl post Look this: https://support.google.com/families/answer/16109150?hl=pl&ref_topic=7336641 But still doe... Wyświetl post |
Cześć, istnieje możliwość ukrycia w kategorii "Wszystkie" wiadomości które przypisane są do innych kategorii? (np. "Spam", jak na... Wyświetl post @mporebski Witam Nie jest możliwe ustawienie tego w oczekiwany przez Pana sposób. Wyświetl post |
Hej Czy zauwazyl ktoś u siebie taką przypadłość że na pulpicie głównym występuje bardzo duże opóźnienie w ruchu kursorem podczas... Wyświetl post |
Kiedy chcę udostępnić plik w jakiejś aplikacji, pojawia się wiersz z kontaktami w komunikatorach. Czy ten wiersz można edytować albo usunąć? ... Wyświetl post O jak dobrze, że można to wyłączyć. Zawsze mnie ta opcja irytowała, w pośpiechu szukałem wzrokiem ik... Wyświetl post |
witam czy wie ktoś jak wyłączyć te funkcje aplikacji z boku? Wyświetl post |
Cześć, ostatnio zauważyłem, że telefon notorycznie informuje mnie o tym, że moje buds 3 pro nie znajdują się w pobliżu. Najczęściej jak je odkładam... Wyświetl post @Marszal1983 Cześć To powiadomienie Z Samsung Find o pozostawieniu urządzenia, trzeba by było w usta... Wyświetl post |
Trybu rozrywka nie mam na s22 ultra a na a72 był a co do konkursu niby niektóre zdjęcia przez galaxy ai ale jak filtry minecraft... Wyświetl post |
Cześć ! W tym wątku chciałbym przedstawić Wam aplikację Good Lock 2023 oraz wszystkie pluginy, które wchodzą w jej skład. Dzięki nim... Wyświetl post Dla zainteresowanych Samsung zaktualizował aplikację Good Lock. Aktualizacja dotyczy stabilności a t... Wyświetl post |
Witam, po ostatniej aktualizacji oprogramowania, aplikacja Samsung do wysyłania wiadomości po wyczyszczeniu RAM nie ładuje się płynnie, tak jak na... Wyświetl post |
Witam, Czy można jakoś ustawić otoczenie zdjęcia na tapecie wygenerowanej z ai lub zwykłą tapetę? W opcjach mogę wybrać tylko zdjęcia z... Wyświetl post |
Postanowiłem stworzyć wątek, w którym będziemy dzielić się informacjami o najnowszych aktualizacjach oraz nowościach jakie znalazły się w... Wyświetl post |
Dzień dobry po najnowszej aktualizacji mam taki problem. Messenger Nie chce otwierać mi pdf jeśli klikam na PDF to wyświetla mi się że mam... Wyświetl post @Kris303 Spróbuj wyzerować preferencje aplikacji:Ustawienia > Aplikacje > 3 kropki u góry po prawej ... Wyświetl post |
Mam pytanie, na które pewnie nikt nie zna odpowiedzi. Jak dokładnie działa opcja głębokiego uśpienia aplikacji? Z tego co wiem to jeżeli urządzenie... Wyświetl post |
Hej, mam taką dość nietypową prośbę/pytanie dotyczące aplikacji Samsung Health. Chciałbym przenieść moje dane ze starego konta Samsung na... Wyświetl post @quiet Obawiam się, że nie ma takiej możliwości. Sprawdziłem informacje w kilku miejscach i wszędzie... Wyświetl post |
Witam, czy istnieje możliwość edycji czasu treningu/spalonych kcal w aplikacji? Jeśli nie, czy możliwym jest wprowadzenie treningu... Wyświetl post @Marrcin Edytować się nie da. Można tylko usunąć, a później ewentualnie wprowadzić dane ręcznie. Wyświetl post |
Cześć chciałem zapytać czy ktoś ma problem może z instagramem? Na one ui 7 S24 nie działa mi instagram. Próbowałem reinstalki i resetowałem... Wyświetl post Nie. Zresetowałem preferencje aplikacji. Poczekam na aktualizacje instagrama bo być może to problem ... Wyświetl post |
Witam Czy istnieje możliwość ustawienia pewnego rodzaju automatyzacji uruchamiania wifi calling przy połączeniu z daną siecią wifi. Szukałem... Wyświetl post |
Hej mam problem od jakiegoś czasu powiadomienia z messengera nie wyświetlają się w formie wyspy u góry ekranu tylko odrazu lądują w... Wyświetl post Zobacz do porady niżej. @Wiatrak24 napisał. Ta funkcja nie działa. I to od dłuższego czasu. Wszystko... Wyświetl post |
Użytkownik | Liczba like |
---|---|
141 | |
111 | |
76 |