Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aplikacja samsung health nie działa

(Temat utworzony: 25-03-2025 11:29 AM)
298 Wyświetlenia
Oyasu
First Poster
Opcje

image

gdy zainstalowałem i włączyłem dostaje taki komunikat i nic nie działa. próbowałem ją reinstalować, restartować telefon i nic. Jest to telefon galaxy a13 zakupiony w rtv euro agd rok temu.

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Może jeszcze być taka sytuacja, że to telefon w wersji demo tak jak się okazało w tym wątku. Bez logów raczej ciężko będzie to ustalić.

Brak dostępu do Sejfu, Samsung Health itd.
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/brak-dost%C4%99pu-do-sejfu-samsung-healt...

Oyasu
First Poster
Opcje
Sprawdziłem i co takiego to oznacza?1742913684806.jpg
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Wszystko wygląda w porządku.
Oyasu
First Poster
Opcje
chodzi o te rzeczy?1742914120962.jpg
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
A to ciekawostka... interesujące jest to jak taki egzemplarz trafił do sprzedaży, chociaż patrząc na ostatnią wtopę RTV Euro AGD...
0 Like
Oyasu
First Poster
Opcje
czyli co to oznacza?
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Są to rzadkie przypadki, żeby telefon demonstracyjny trafił do sprzedaży, ale się zdarzają. Możesz spróbować wyczyścić pamięć podręczną aplikacji, ewentualnie Wipe Cache Partition. Wyślij zgłoszenie przez Samsung Members
Oyasu
First Poster
Opcje
Czyściłem pamięć podręczną i wipe cache partition i nic to nie dało. co masz na myśli przez wyślij zgłoszenie przez samsung members oraz czym jest telefon demonstracyjny?
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
W zakładce wsparcie możesz wysłać zgłoszenie o problemie. Telefon demonstarcyjny to ten co stoi sobie na wystawie i każdy może go oglądać. 1742916250687.jpg
Oyasu
First Poster
Opcje
A demonsteacyjny różni on zwykłego telrfonu? one nie powinny być na sprzedaż?
0 Like