Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aplikacja Lupa S8

(Temat utworzony: 28-06-2018 09:54 PM)
2506 Wyświetlenia
duf
Student
Opcje

Witam, 

Czy aplikację Lupa można dodać na ekran  inaczej niż jako widżet?

0 Like
7 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje
W drawerze nie ma ikony aplikacji, nie przeniesiesz jej zatem w ten sposób na pulpit. Musisz skorzystać z widgetu, który swoją drogą wygląda jak zwykła ikonka.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
albatrosss
Apprentice
Opcje

Jak zlikwidować lupkę, która wyskakuje mi czasami na ekranie telefonu Samsung S10+? Ta lupka powiększa mi tekst. Da się ją przesuwać po ekranie. Nie wiem jak ją usunąć i dlaczego się pojawia. Bardzo mnie to wkurza, bo gdy lupka się pojawia utrudnia mi korzystanie z telefonu. Na zdjęciu poniżej załączyłam printscreen z telefonu. Lupka to ten kwadracik  z pomarańczową ramka. Ktoś wie jak to usunąć i co to jest? 

Screenshot_20230308_223152_One UI Home.jpg

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Proszę wejść w Ustawienia - Dostępność - Ulepszenie widoczności - Okno lupy.Screenshot_20230308-225520_Accessibility.jpg
Zbir
First Poster
Opcje

Witam wszystkich 

Mam problem z telefonem u mamuśki a mianowicie po skończonej rozmowie coś ponaciskała i wyskoczył jej taki kwadrat co zachowuje się jak lupa. Mogę go przesuwać po całym ekranie jak stuknę w prawym dolnym rogu w trybik to mam opcje zmiany jego wielkości ale nie mam wyłącz i Ja sam nie mam pojęcia jak to wyłączyć ;/ 

0 Like
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Czy można zobaczyć zdjęcie tego powiększenia/lupy? Z tego co wiem, to tam jest po prawej stronie po napisie o ile % powiększane jest, taki krzyżyk, który pozwala, to anulować 🤔.
0 Like
Zbir
First Poster
Opcje

właśnie nie mam zdjęcia bo miałem nadzieje znalezć rozwiązanie w niecie. Jest tylko ten trybik w prawym dolnym rogu i tam są opcje żeby był prostokąt , kwadrat itp. i na dole pasek wielkości powiększenia i tyle

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Zbir, Sprawdź poniższą ścieżkę

Ustawienia --> Dostępność --> Ułatwienia dostępu - wzrok --> Powiększanie --> wyłącz Skrót aplikacji Powiększanie