Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Android12 Galaxy A52s apka T-Mobile

(Temat utworzony: 13-01-2022 02:06 PM)
367 Wyświetlenia
Dawidm83
Pathfinder
Opcje
po dzisiejszej aktualizacji przestala dzialac aplikacja T-Mobile resety ustawien sieciowych czyszczenie pamieci tejże apki , sklepu i uslug play nic nie daly  ma ktos podobny problem nie koniecznie z tym modele telefonu
11 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Dawidm83 Witaj. Widocznie aplikacja nie jest jeszcze przystosowana do nowego androida. Poczekaj na aktualizacje aplikacji.
0 Like
Dawidm83
Pathfinder
Opcje
no tez tak pomysłem zostaje poczekac az cos z aktualizują
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Troszkę cierpliwości. Powinni wysłać aktualizacje aplikacji na dniach i powinno wszystko wrócić do normy.
0 Like
W1234567890
Helping Hand
Opcje
Kiedy była aktualizacja?
0 Like
Dawidm83
Pathfinder
Opcje
dzis o 9 rano sprawdzałem i wyskoczylaScreenshot_20220113-085919_Software update.jpgScreenshot_20220113-085926_Software update.jpg
Mighn
Big Cheese
Opcje
Minus nie brandowanych telefonów... niby szybsza aktualizacja, ale może coś nie działać 😞 pewnie T-Mobile zaktualizuje apke tuż przed wrzuceniem update na OTA.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mighn  no cóż ja i tak wole niebrandowane

Mighn
Big Cheese
Opcje
Ideałem by była możliwość samodzielnego decydowania czy/z jakim brandem chcemy mieć telefon choćby podczas pierwszego uruchomienia telefonu (lub po resecie)... technicznie raczej nie było by to jakimkolwiek wyzwaniem.
0 Like
PawełS
First Poster
Opcje

Jakbyś chciał to wyegzekwować od operatorów? Odbierzesz im przyjemność pre-instalowania takich tworów jak np. Mój T-mobile w sieci T-mobile? Technicznie przy pierwszej konfiguracji można by zrobić odklik np. instalowania takich aplikacji ale nie zapominajmy, że bardzo często abonenci danego operatora o istnieniu tych appek dowiadują się właśnie dlatego, że są zainstalowane od razu - wątpię, że gdybyś miał wybór czy zainstalować taką aplikację to decydowałbyś się na jej instalację. O ile jeszcze Mój T-mobile czy Mój Orange ma zastosowanie i może się przydać choćby do podejrzenia fakturki - i operatorzy uwielbiają się tym zasłaniać w sytuacjach gdy faktury papierowe nie docierają na czas.

0 Like