Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktualizacje ze sklepu Play

(Temat utworzony: 25-02-2020 09:02 AM)
912 Wyświetlenia
LarsonP
Pathfinder
Opcje

Cześć, ostatnio zauważyłem, że mój telefon nie pobiera sam aktualizacji gdy takowe się pojawią w sklepie Play. W ustawieniach mam zaznaczone automatyczne pobieranie za pośrednictwem sieci WiFi, ale pomimo tego nic się samo nie pobiera, jedynie czasami podczas ładowania kilka aplikacji się zaktualizuje, ale i tak muszę ręcznie wejść w Google Play i wymusić pobieranie reszty. Dodam jeszcze, że po udanej, samodzielnej aktualizacji podczas ładowania nie pojawia mi się monit o zaktualizowaniu aplikacji tak jak było to jeszcze nie tak dawno. Czy ktoś spotkał się z takim problemem? Telefon to S10 z Androidem 10, Brand z Plusa. Pozdrawiam :winking-face: 

0 Like
36 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Matinek, Niestety tak to nie działa.

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Matinek, tak, Google akurat się chce, bo w ten sposób testują różne rzeczy i bardzo powoli wprowadzają je na różne urządzenia. Już nie raz siebie łapałem na tym, że np. YT na jednym moim telefonie i koncie miał już coś nowego, a na innym telefonie i koncie Google jeszcze nie pomimo tej samej wersji aplikacji.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Raumm
Explorer
Opcje
Witam, postanowilem w koncu napisac bo wyswietla mi sie to juz dlugi czas i zaczelo mnie to denerwowac xd Jak w tytule, w sklepie play pokazuje mi, ze jest jakas oczekujaca instalacja ale wszystkie aplikacje sa zaktualizowane.. Jakies pomysly jak sie tego pozbyc?

image

0 Like
kaaya
Navigator
Opcje
Witam wyczyść pamięć podręczną aplikacji sklep google powinna pomóc
kaaya
Navigator
Opcje
Udtawienia->aplikacje->sklep play->pamięć wyczyść pamięć
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★