Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung Wallet

(Subiect creat la: 07-12-2023 03:04 PM)
967 Vizualizări
pentr32
Pioneer
Opțiuni
Salut la toti!
Tocmai ce s-a dat update la samsung wallet si insfarsit aplicatia nu mai da crash, dar din nefericire tot nu este valabila la noi in tara.

image
Am incercat sa adaug si un card revolut, nu a mers 😞

In schimb am vazut ca merg cupoane, bilete de avion si cheia smart de la masina in caz daca va intereseaza :)) 

12 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,
Nu se pot inrola carduri de la banci din Romania pana nu devine oficiala.
Poate functioneaza cu Curve sau Revolut (Depinde de tara de care este emis cardul)..
pentr32
Pioneer
Opțiuni
Stiu ca nu merg cardurile de la bancile romanesti si nici revolut, am spus mai sus in postare ca am
incercat cu un card revolut si nu a mers.

Poate merg altele, cum ar fi monese, luna...
0 Aprecieri
Opțiuni
Poate avem noroc în 2024.
pentr32
Pioneer
Opțiuni
Si eu sper la fel. Chiar daca exista google wallet, eu tot as prefera sa folosesc samsung wallet.
0 Aprecieri
Opțiuni
Sincer Google Wallet este ok. Samsung wallet o sa fie ceva la fel.
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Pe lângă că merge bine, ai și avantaje cu google wallet la magazinele de pe net pe când Sam wallet nici nu există în opțiuni. Sa nu mai spun ca plătind prin google wallet ești în siguranță
pentr32
Pioneer
Opțiuni
La magazinele pe net, da, ai dreptate. Va fi un chin pentru cei ce trec pe samsung wallet si v-a trebuii sa plateasca pe magazinele online.

Despre securitate, sunt de parere ca si samsung wallet este safe, este protejat de knox.
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Da! Sunt pe google wallet de 1 an și 11 luni și raman pe el. Dacă treci pe alta marcă poți inrola cardul liniștit în google wallet, ceea ce dacă renunti la Samsung nu ai Samsung wallet pe alte mărci. E mai bun google wallet!
Tudorache_Tony
Student
Opțiuni

Salut, exista si se cheama Samsung Checkout. Cat despre Google Pay vs Samsung Wallet, cel din urma e cu 2 clase peste Google Pay in Europa ca functionalitate extinsa doar ca in Romania inca nu e functional pe deplin. 

ovi88
Pioneer
Opțiuni
Care sunt avantajele Samsung wallet faţă de Google wallet?
pentr32
Pioneer
Opțiuni
Pai, din ce am citit pe reddit, androidpolice si androidauthority. Se zice ca samsung wallet ar avea blockchain wallet si tracking pentru cei ce sunt interesati si de asa ceva.

Dupa parerea mea are o interfata mai pretty fata de google wallet si altfel arata cand ai aplicatii asemanatoare la design (asta e o parere personala, nu un avantaj)

Un alt avantaj ar fi ca la fiecare tranzactie primesti samsung rewards points (Nu stiu daca toate tarile disponibile au asa ceva, dar stiu sigur ca India este.)
Eu lucrez la Harman si am colegi din India care folosesc samsung wallet. La fiecare tranzactie cu samsung wallet, primesti puncte, iar cu acele puncte poti cumpara vouchere.

Totusi, google wallet este widely-used fata de samsung wallet. Chiar daca v-a fi disponibil in mai multe tari in urmatorii ani, magazinele online vor ramane pe google wallet ca payment method inloc de samsung wallet. Asta pentru a fi o optiune de plata pentru toate telefoanele cu android.
ovi88
Pioneer
Opțiuni
Am înțeles. Mulțumesc.