Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Doresc câteva informații despre aplicația Google Messages

(Subiect creat la: 08-12-2023 08:28 AM)
1359 Vizualizări
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Aș dori ceva păreri și sfaturi despre aplicația Google Messages. Soția mea are această aplicație instalată in telefonul ei și de aproximativ 3 săptămâni nu mai poate trimite mesaje text ! Este conectată la operatorul Orange și nici nu pot să-i dezinstalez aplicația pentru că este preinstalată. Am încercat o mulțime de variante de setări ale aplicației, dar nicicum nu am reușit să o fac funcțională. Am citit recenziile postate sub aplicație in Magazin Play și am văzut că mai sunt persoane care se plâng de faptul prezentat de mine. Și reprezentantul Orange din localitatea mea a încercat și a luat legătura cu serviciul lor tehnic și cu reprezentantul Huawei, ea având un smartphone Huawei, dar nu a reușit să remedieze problema ! Răspunsul pe care mi l-a dat în final și pe care l-am bănuit a fost că va trebui să-i fac o resetare totală telefonului, lucru mai puțin convenabil ! M-am gândit să încerc aplicația pe telefonul meu, însă nu știu cât de relevantă ar fi această verificare ! O zi bună!

image

67 Răspunsuri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Ce operator de telefonie mobila ai?
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Ea este la Orange PrePay, are credit in cont, are opțiuni active pentru orice servicii, deci nu sunt probleme din această cauză! Am fost la Orange Shop-ul de la noi din localitate, dar nu a putut să mă ajute nici reprezentantul lor !
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
Ce model de huawei are , știu că huawei nu serviciile google.. poate de aia nu merg anumite funcții
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Huawei P Smart Plus 2019, la al ei era din timpul când nu era declanșat conflictul Huawei vs. U.S.A.
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni

Este unul din modelele care inca mai are servicii google. Nu cred ca asta ar fi problema, altfel nu mai avea aplicatia instalata pe telefon.

Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
Ok asta nu stiam scuze..
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Nu trebuie sa îți ceri scuze ☺️
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
😊Eu am p 2021 smart fără Google.. De accaea am zis aia ca nu ai servici Google
0 Aprecieri
A12Galaxy
Pioneer
Opțiuni
Văd că se actualizează foarte des în ultima vreme şi este posibil să remedieze problemele cu un alt update. Nu ai ce să rezolvi cu Google mai mult.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Nu știu dacă problema e de la actualizările aplicației sau de la vreo altă aplicație/ aplicații pe care le are ea instalate în telefon ? Eu am încercat aplicația pe telefonul meu, dar acest lucru nu este prea relevant !!
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Vezi în Setări la numărul centrului de mesaje să fie trecut corect de la operatorul Orange , daca este cartela pe pre pay. Dacă nu funcționează în niciun fel îți recomand să instalezi aplicația Samsung message de la Samsung , aplicația celor de la Samsung de mesagerie, la fel sa fie trecut corect numărul centrului de mesagerie.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
La mine am probat aplicația celor de la Google și funcționează ! Îmi apar numerele centrelor de mesaje de la Digi, respectiv Vodafone și le detectează automat ! La ea este problema cu numărul centrului de mesaje pe care nu-l sesizează ! Ea are marca Huawei P Smart Plus 2019, pot să încerc aplicația celor de la Samsung pe telefonul ei ? Aplicația Samsung Message este in Magazin Play căci n-am căutat-o ?
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Pe Huawei nu cred că se poate instala, doar 9e telefoanele Samsung. Daca nici manual nu funcționează să-l setezi e o problemă, o altă aplicație posibil să între în conflict cu aplicația de la Google . In safe mode mai poți încerca să vezi dacă ar fi o problemă. Mai poate fii și o restricție aplicată.. mai poți dezinstala actualizările aplicației google message și vezi dacă poți accesa după aceea numărul centrului de mesaje.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Mulțumesc voi mai încerca, am încercat o mulțime de metode, căci la un moment dat mi s-a încălzit hard disk-ul, glumesc ! Trebuie să am telefonul in posesia mea, ea oricum nu se pricepe la astfel de treburi !
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Ai resetat setarile de retea?

Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Nu am încercat
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Nu este cumva vreo opțiune prin setări încât aplicația implicita de mesaje sa o setezi pe altceva? Ar trebui sa fie aplicația lor nativa huawei messages sau sa o pui pe oricare alta dacă se poate, messenger ca ex. Cred ca poți ajunge acolo la huawei dacă mergi în setări aplicații apoi la google mesaje și vezi dacă e setat ca prestabilit. Poți atașa și un ss când poți.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Aplicația nativă asta e Google Messages , nici nu se poate dezinstala ci doar dezactiva, iar după aceea îmi apare notificarea că trebuie actualizată !
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Încearcă sa pui dacă nu alta aplicație sau sa setezi messenger sa aplicație de sms.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Voi încerca !
0 Aprecieri