Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Aplicația Samsung Wallet este disponibilă și în România

(Subiect creat la: 07-02-2025 11:34 AM)
668 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Da, așa cum unii dintre voi au observat deja, aplicația Samsung Wallet este disponibilă și în România!

Este o veste mult așteptată, fără îndoială.

Ce vă pot spune, oficial, este faptul că Samsung Wallet a devenit disponibilă pentru 30 de țări noi, printre care și România. Activarea aplicației a avut loc concomitent cu lansarea dispozitivelor din seria S25. De altfel, Samsung Wallet este o aplicație preinstalată pe dispozitivele S25.

Pentru modelele mai vechi, aplicația poate fi descărcată din Galaxy Store.

Țările în care a fost lansată aplicația Samsung Wallet, în cel mai recent val: 

• Polonia, Portugalia, Olanda, Belgia, Luxembourg, Austria, Cehia, Slovacia, Grecia, Cipru, România, Bulgaria, Hungary, Ireland, Slovenia, Croatia, Lithuania, Estonia, Latvia, Iceland
  • Mexic, Argentina, Chile, Columbia, Peru
  • Thailanda, Philippines, Noua Zeelandă
  • Israel, Maroc

Deocamdată, plățile mobile nu sunt disponibile prin intermediul aplicației, dar pot fi gestionate diverse chei digitale auto, bilete de avion, abonament și Samsung Pass.

Branduri partenere:

• Bilete de avion: Korean Air, KLM, Air France, RyanAir, Emirates, Jet2.com
  • Abonamente: KLM, Air France

Ce puteți faci cu Samsung Wallet? Puteți să vă capturați cartea de îmbarcare a avionului și să o adăugați în portofel. De asemenea, puteți captura coduri de bare cupon și le puteți adăuga în portofel. Când imaginea capturată este analizată drept carte de îmbarcare sau cupon, va apărea butonul „Adăugați în portofelul Samsung”. 

Samsung Wallet reunește cheile digitale, cărțile de îmbarcare, abonamentele și Samsung Pass într-un singur loc pentru a permite o utilizare rapidă și o gestionare ușoară, făcând viața de zi cu zi a clienților mai convenabilă.

Elementele importante și informațiile personale ale clientului din interiorul portofelului sunt stocate în siguranță prin chipset-ul de securitate  și sistemul Knox.

În acest moment nu există nicio informație oficială cu privire la un termen de la care ar  deveni disponibilă adăugarea de carduri bancare.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
27 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Un pas important pentru Samsung Romania... o veste excelenta!

Mai Good Lock si toata lumea o sa fie fericita! :-))

EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Hello,
Yohoooo! Curând o sa putem sa adăugăm și carduri! 🥳
BreadPitt
Explorer
Opțiuni
De unde stii?
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Pentru că ăsta e rolul aplicației, să adaugi carduri 🤣🤣
TeodorMasterpiece
Navigator
Opțiuni
Să sperăm 😊
0 Aprecieri
blank__
Voyager
Opțiuni
Nu suportă One ui core 🥲1738923936255.jpg
DragosGabrielD
Voyager
Opțiuni
Pe S21 Ultra nu îmi găsește în Galaxy Store, iar în Play Store imi apare ca nu este disponibila în Romania1738924644355.jpg
TanakaSenshin
Helping Hand
Opțiuni
Confirm!
0 Aprecieri
ThePositiveMan
Voyager
Opțiuni
Salutare,
Acum am instalat-o si eu.🙂
Mr_Claude
Troubleshooter
Opțiuni
de unde...
0 Aprecieri
ThePositiveMan
Voyager
Opțiuni
Galaxy Store.
Rapha24
GrandMaster
Opțiuni
Cu buletin merge ? 😂
Dar se pot salva abonamente precum YouTube Premium sau de la alte aplicații? Sau despre ce abonamente este vorba ?
Mr_Claude
Troubleshooter
Opțiuni
Nu am găsit-o... @Rapha24 rate cu buletinul 🤣 🤣 🤣? 😉1738946699899.jpg1738946699928.jpg
Rapha24
GrandMaster
Opțiuni
Mersi oricum 😂🙏😂
0 Aprecieri
GabiRoBc
Helping Hand
Opțiuni
Merge dar tot pe UK.. Pe Romania nu se conectează la server sa intri in wallet
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Atunci mie De ce mi a primit cardurile de la BT și edenred dar nu le am încercat nu știu dacă merge să le folosesc de băgat le am băgat în Samsung valet mâine să mă duc să le încerc am văzut postare pe comunitate și l am descărcat și eu aplicația pe a15 5g nu eram sigur că merge să descarc pe acest telefon mediu dar uite că a mers.
TanakaSenshin
Helping Hand
Opțiuni
Ai reușit să faci plăti cu SW?
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Sunt acceptate în aplicație dar nu merge să faci plăți cu ele deocamdată am văzut că sunt doar trei țări care le a dat drumul Samsung să poată face plăți cu cardul în Belgia și nu mai știu care încă două
TanakaSenshin
Helping Hand
Opțiuni
Ok. Mulțumesc frumos pentru informatii!
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Dacă ți a fost de folos informațiile marchează și tu ca soluție ca să iau și eu un punct
0 Aprecieri