Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Good Lock

(Subiect creat la: 08-04-2025 06:20 PM)
283 Vizualizări
El_Florin
Explorer
Opțiuni
Indiferent de entuziasmul generat de One UI 7, mă interesează dacă aplicația Good Lock va fi disponibilă și în România după actualizarea la One UI 7? 
11 Răspunsuri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. O să fie lansată global și o sa fie disponibilă și în România. Când? Să sperăm că odată ce ajunge și OneUI 7 sau poate la ceva timp după. Nu am găsit nicio informație nouă. Și eu abia aștept GoodLock oficial.
Andrei_S24
Explorer
Opțiuni
Nu folosește nimeni APK mirror? Eu mi-am instalat good lock pe s9 când era disponibila doar un korea.
Marius_M
Legend
Opțiuni
Am folosit și instalat aplicația, însă nu pot descărca modulele. ( tot o Tab S9 în momentul de față)1744131544514.jpg1744131544546.jpg
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Trebuie să le descarci apk și îți vor aparea in GoodLock. 1744132674020.jpg
Marius_M
Legend
Opțiuni
Probabil că te referi la apk-uri de la / ptr module....de altfel, aplicația în sine a fost instalată tot cu un apk. PS, nu e graba! Ma mai familizez până când va funcționa cum trebuie 🙂
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Da, la module mă refeream.
Marius_M
Legend
Opțiuni
Bănuiam....ok ms de sfat 🙂 Seara frumoasa!
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Așa se zvonește. Acum rămâne de văzut dacă o sa vina odată cu update-ul la One UI 7.0.
NarcisoBR
Explorer
Opțiuni
În alte tari care au deja oneui 7 nu au good lock
Teo2024
Helping Hand
Opțiuni
Chiar de interes aceste vesti. Numai de-ar sosi. Sper ca da. Ma refer la descarcare din magazin.
adryan80
Voyager
Opțiuni
Părerea mea este că va fi la nivel global când toate dispozitivele care suportă One UI 7 vor fi actualizate.