Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Wi-fi calling icon A52s

(Subiect creat la: 21-11-2021 10:17 PM)
648 Vizualizări
PaulaElena
Journeyman
Opțiuni
Cum aş putea dezactiva iconița de Wi-fi calling din bara de sus? Chiar daca dezactivez wi-fi calling, iconița nu dispare.
0 Aprecieri
1 Soluţie
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Dezactiveaza si functia 4G calling sau LTE calling sin setari , conexiuni, date mobile.

Vizualizare soluţie în postul original

14 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Buna,

Dar de ce vrei sa dezactivezi functia? Ajuta destul de mult in anumite situatii.

Dezactiveaza wifi calling si dai un restart. Poti pune un screenshot cu iconita? Poate nu e de la Wifi calling si e altceva.

PaulaElena
Journeyman
Opțiuni
Am încercat, dar tot apare. Screenshot_20211121-214021_Samsung Members_8972_1637523621.jpg
gelutu
Voyager
Opțiuni
Din cate stiu eu, chiar daca seamana, aia nu e iconita de apel wifi, ci de apel hd, care, de ex , la mine, doar cand sunt in Ro e activ, acum sunt in roaming, apelul wifi e activat, dar nu apare iconita, doar cand sunt in tara.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Aşa este,eu nu am văzut decât acum ataşamentul cu iconița, simbolul de la WI-FI calling ar trebui să aibă acele unde orientate în sus.
Probabil că are activat VoLTE.
Acolo ar trebui să verifice setările(activare/dezactivare).
PaulaElena
Journeyman
Opțiuni
Multumesc mult!
0 Aprecieri
lazlar14
Black Belt 
Opțiuni
Coșmaruri. . . La mine îi altfel
Bine n-am același problemă
0 Aprecieri
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Dezactiveaza si functia 4G calling sau LTE calling sin setari , conexiuni, date mobile.

PaulaElena
Journeyman
Opțiuni
Multumesc mult!
0 Aprecieri
Focus08
Helping Hand
Opțiuni
Ai incercat sa ii dai un restart?
0 Aprecieri
PaulaElena
Journeyman
Opțiuni
Da, din păcate nu a ajutat.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Încearcă aşa:

Lasă Apel WI-FI/WI-FI calling pe Off chiar dacă iconița de sus rămâne afişată.
Apoi intri în meniul de setări al telefonului, cauți Aplicații,bifezi afişarea aplicațiilor de sistem,cauți undeva la începutul listei de aplicații Apel Wi-FI.
Apoi după ce apeşi pe Apel WI-FI cauți Stocare,apeşi pe stocare, apoi în partea de jos Golire cache şi la final apeşi pe Golire.
Apoi restartezi smartphone-ul şi verifici dacă este funcțional on-off pentru Apel WI-FI.

Procedura dacă ai limba sistemului English este identică, doar că la aplicații de sistem nu va fi afişată ca Apel WI-FI ci o vei găsi afişată ca WI-FI Calling.
Restul paşilor sunt identici.
Storage/Clear cache şi ulterior Clear data
0 Aprecieri
AmusingTurtle74
Navigator
Opțiuni
Sunt diferente intre ele. In poza atasata de tine, modul apel wi-fi este dezactivat.Screenshot_20211122-084040_Samsung Members_32338_1637563240.jpgScreenshot_20211122-084106_Samsung Members_32340_1637563266.jpg
PaulaElena
Journeyman
Opțiuni
Multumesc mult!
0 Aprecieri
AmusingTurtle74
Navigator
Opțiuni
Cu drag!
0 Aprecieri