Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Vreau luminiță la notificări

(Subiect creat la: 11-01-2021 10:53 PM)
3591 Vizualizări
Marius2208
Journeyman
Opțiuni

Stie cineva cum sa fac sa imi arate o luminita la notificari? Ma refer ca luminita aceea rosie de langa difuzor la s9 care se aprinde la cateva secunde pana te uiti , am un S20 Plus .

0 Aprecieri
2 Soluţii
Soluţie
PACRi
Maestro
Opțiuni
Au renuntat la led-ul fizic de notificari. sincer.. si eu ii simt lipsa.. am inlocuit cu asta: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jamworks.alwaysondisplay
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Foloseste AODNotify cel recomandat de @PACRi..tot pe acela il folosesc si eu de cand Samsung a renuntat la LED.

Ai multe posibilitati de customizare, practic iti apare o luminita unde vrei si de ce culoare vrei avand ecranul stins.
Ai si diverse optiuni pt economisire baterie, modul cum lucreaza cu AOD sau il poate inlocui complet, etc. Trebuie sa te joci cu ea ca sa vezi. Exista versiuni mai multe ale aplicatiei din ce vazusem, de ex cea pe care am avut-o la Note 10 nu s-a potrivit la Note 20 dar sunt facute de acelasi dezvoltator

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare

Vizualizare soluţie în postul original

24 Răspunsuri
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
S20 plus nu mai are led fizic. Poti sa folosesti edge lighting si always on display, acolo apar toate notificarile. Fiind marginile aproape inexistente, nu mai e loc de asa ceva.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Luminita aceea s-a dus. Nu mai este led-ul de notificari prezent pe seriile mai noi de telefoane.

Marius2208
Journeyman
Opțiuni
stiu ca nu mai are .. dar ma refer daca este vreo setare care sa inlocuiasca acel led .. fara always on display in care trebuie sa apas eu sa ma uit ..
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Era o chestie, sa ai notificarile in jurul camerei. Un ring in jurul camerei de selfie insa nu mai stiu cum ii zice. 
Caut si iti trimit. 
Poate stie cineva

Soluţie
PACRi
Maestro
Opțiuni
Au renuntat la led-ul fizic de notificari. sincer.. si eu ii simt lipsa.. am inlocuit cu asta: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jamworks.alwaysondisplay
Marius2208
Journeyman
Opțiuni
multumesc .. ca la munca las telefonul pe masa si e galagie si nu aud cand primesc ceva .. si nu am chef sa apas pe ecran din minut in minut sa ma uit daca am primit vreun mesaj
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Pai iti arata notificare cu iconita fiecarei aplicatii. Asa este pe mai toate telefoanele. Un smart watch ar fi cam singura solutie sa fii mereu la curent cu orice notificare.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ceva de genul : https://www.androidauthority.com/holey-light-notification-galaxy-s10-972817/

Nu stiu insa daca e compatibila si cu S20. Eu altceva am testat pe note (nu mai gasesc acum).

MariusCsl
First Poster
Opțiuni
eu am s20 ultra și luminează toată marginea ecranului cu o linie continua. si nu are luminița lângă difuzor.
0 Aprecieri
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Foloseste AODNotify cel recomandat de @PACRi..tot pe acela il folosesc si eu de cand Samsung a renuntat la LED.

Ai multe posibilitati de customizare, practic iti apare o luminita unde vrei si de ce culoare vrei avand ecranul stins.
Ai si diverse optiuni pt economisire baterie, modul cum lucreaza cu AOD sau il poate inlocui complet, etc. Trebuie sa te joci cu ea ca sa vezi. Exista versiuni mai multe ale aplicatiei din ce vazusem, de ex cea pe care am avut-o la Note 10 nu s-a potrivit la Note 20 dar sunt facute de acelasi dezvoltator

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Daca nu mentionai cum se numeste, muream in seara asta. @PACRi  nu a zis cum o cheama, a pus doar link si nu l-am accesat :-))
Asta e aplicatia de care tot ziceam mai jos ca nu stiu cum ii zice.
@Marius2208  , si eu ti-o recomand. Am folosit-o si e foarte ok.

As168
Helping Hand
Opțiuni
Aia pe care ti-am recomandat-o eu acum juma'de an si ramasese sa-mi zici daca ti-a placut...
" nu cheltui eu 14 lei asa usor..." 😄
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu, nu, tu mi-ai recomandat NotePin 😆
Si e foarte utila! Dau o prajitura cu proxima ocazie! 😆

As168
Helping Hand
Opțiuni
Aoleu...ma faci de ris...si Notepin, da...prajitura d'aia buna facuta de sotia ta, accept!☺️
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Vrem si noi praji de aia buna....

ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Se rezolva! Ajunge pentru toata comunitatea 😆

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Daaaaa...sotia ta stie oare ca i-ai facut program de gatit praji pe 1 luna in avans? 😂😂😂🤔

As168
Helping Hand
Opțiuni
Lasa comunitatea, noua sa ne trimiti la Bucuresti o tava intreaga..asa, ca pentru superuseri...s-o testam...s-o analizam... sa combatem pe ultimele frimituri...
Din cite stiu, doar @RapierXDA e bucurestean..sper sa nu mai apara si altii...
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

=))) ahahahahahaha. Se rezolva , cel putin pentru SuperUseri 😆

PACRi
Maestro
Opțiuni
Nu intru in prea multe detalii sa nu-mi deteriorez sanatatea :))