Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Vizualizare ecran divizat

(Subiect creat la: 01-04-2021 09:25 PM)
490 Vizualizări
BogdanRumânul
Voyager
Opțiuni
Salut! Am un Note 10 lite. De ceva timp am observat că, atunci când doresc să lucrez în 2 aplicații simultan, mă obligă să îmi aleg a doua aplicație din ecranul lateral. Înainte, în one ui 2.5, nu era așa. Acum e ceva normal în 3.0 sau nu?

PS: că să mă fac înțeles. Doresc să am deschisă o anumită pagină Samsung Notes și un document Excel. Ei bine, cică nu se poate. Trebuie să deschid a doua aplicație din ecranul lateral. Cum pot să îmi îndeplinesc dorința?

image

0 Aprecieri
13 Răspunsuri
Teodora
Troubleshooter
Opțiuni
Da, este normal. Apeși aici ca să deschizi aplicații care sunt înafara listei din Edge Panel.

Screenshot_20210401-114249_Samsung Members_128990.jpg

BogdanRumânul
Voyager
Opțiuni
Înainte îmi deschideam separat cele două aplicații, apoi din butonul din bară le deschideam direct în ecranul divizat...🤔
0 Aprecieri
Teodora
Troubleshooter
Opțiuni
Știu cum era, dar s-a schimbat. Poți să faci așa dacă îți e mai ușor sau să deschizi ambele aplicații în Pop-up View.

Screenshot_20210401-120025_Gallery.jpg

20210401_115814_5141.jpg

0 Aprecieri
Teodora
Troubleshooter
Opțiuni
Am mai găsit o metodă, intri pe o aplicație și pe cealaltă o tragi pe ecran din bara laterală și o deschizi în split screen mode.

20210401_152422_5150.jpg

0 Aprecieri
Teodora
Troubleshooter
Opțiuni
Poți să setezi de aici ca să nu mai trebuiască să tragi de aplicație ca să o deschizi în split screen, ci doar să apeși pe ea.

Screenshot_20210401-153150_Apps_5151.jpg

0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Se poate face split screen și pe verticală?
0 Aprecieri
Teodora
Troubleshooter
Opțiuni
Da
0 Aprecieri
Teodora
Troubleshooter
Opțiuni
Trebuie să tragi aplicația în sus sau în jos în loc s-o tragi în laterală.
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Mersi de răspuns. Am încercat și nu merge. Ori îmi deschide a doua aplicație în pop up view ori o duce sus sau jos. Îmi scapă vreo setare pe undeva?

Screenshot_20210401-205751_eMAG.jpg

Screenshot_20210401-205629_Settings.jpg

0 Aprecieri
Teodora
Troubleshooter
Opțiuni
Ai dreptate, nu cred că merge pe telefon pentru că am încercat acum și nu am reușit. Am făcut ss-urile pe tabletă.
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Nu in mod landscape, in mod portrait 😁 dar nu cred că se poate, am băgat și un search pe google și nu am găsit nimic
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Da, e logic 😅 Doar că folosesc modul landscape doar pentru aplicații de filme/video, în rest nu îmi place, nu mi se pare practic.
0 Aprecieri
BogdanRumânul
Voyager
Opțiuni
Mulțumesc. Am văzut un tutorial in engleză pe YouTube. Se pare că au modificat opțiunea cu trecerea la 3.0. pentru a mari numărul de aplicații pe care să le deschizi în spleet screen.
0 Aprecieri