Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Stocare rețea

(Subiect creat la: 15-11-2021 01:14 PM)
376 Vizualizări
Spike4444
Explorer
Opțiuni
Salut. De ceva timp tot mă chinui să folosesc funcționalitatea de accesa fișiere partajate din rețea, dar nu reușesc. Computerul este vizibil, la fel și folder-ul partajat, dar când intru în el primesc următoarea eroare. Ce este de făcut?

image

1 Soluţie
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Verifica si fisierul pe care incerci sa il accesezi.. poate nu s-au propagat drepturile setate pe folder. Ciudat este ca ajungi in locatie, deci acces ai... ofera full control ca si test..

Alte idei nu mai am, sorry.

Vizualizare soluţie în postul original

0 Aprecieri
25 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Cum e configurat share-ul pe PC? Metoda de autentificare? Te autentifici pe telefon cumva?

0 Aprecieri
Spike4444
Explorer
Opțiuni
Salut. Folder-ul este partajat astfel. Este nevoie de configurarea unui cont?20211115_101038_26142.jpg
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

In principiu, nu. Vezi la network discovery cum e pe pc. Pune si firewall OFF momentan sa verifici daca e ok.

0 Aprecieri
Spike4444
Explorer
Opțiuni
Tot primesc eroarea și dacă dezactivez firewall-ul și antivirusul.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ciudat este ca tu deja ai share-ul facut. Cum l-ai facut pe telefon? Acolo iti cere sa introduci ceva detalii. Sunt introduse corect? Portul este deschis?

0 Aprecieri
Spike4444
Explorer
Opțiuni
Păi dau să îmi caute o unitate și îmi vede coputer-ul, este introdus automat portul, îmi cere să introduc sau nu credențialele, iar apoi apare folderul care este partajat. Dar când intru pe el îmi apare eroare respectivă.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Aici cum ai setat?

ElfStone_0-1636967952523.png

0 Aprecieri
Spike4444
Explorer
Opțiuni
Ca în imagine, mai puțin prima, care este setată pe activat.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Eu am cum vezi si funcționează fara autentificare. Totul ok: Screenshot_20211115-112543_My Files.jpg
0 Aprecieri
Spike4444
Explorer
Opțiuni
Și folderul partajat ce setări are de acces?
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

ElfStone_0-1636969312306.pngElfStone_1-1636969344847.png

0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nimic?

0 Aprecieri
Spike4444
Explorer
Opțiuni
Nimic...De pe alt computer pot vedea fișierul partajat. Bănuiesc că problema este de la ceva legat de telefon...
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Dai un clear cache aplicatiei My Files si verifica sa ai ultima actualizare instalata a acestei aplicatii. Mie pe telefon imi functioneaza.

0 Aprecieri
Spike4444
Explorer
Opțiuni
Tot nu funcționează
0 Aprecieri
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Verifica si fisierul pe care incerci sa il accesezi.. poate nu s-au propagat drepturile setate pe folder. Ciudat este ca ajungi in locatie, deci acces ai... ofera full control ca si test..

Alte idei nu mai am, sorry.

0 Aprecieri
Spike4444
Explorer
Opțiuni
Am un NAS iar la acel nu dă eroare, dar nici nu pot vedea exact fișierele din el. Îmi arată doar un folder Public care este gol. Am încercat și cu o altă aplicație și nici ea nu merge. Deci probabil este ceva legat de modul cum partajează computerul folder-ul dar nu reușesc să îmi dau seama ce anume...
0 Aprecieri
Spike4444
Explorer
Opțiuni
Am cam găsit problema. Am uitat să menționez că ceea ce aveam eu partajat este o întreagă partiție. Aparent nu funcționează dacă partajezi partiția. A funcționat cu un simplu folder. Pentru partiție oare se poate face ceva?
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

O sa testez. Dar sigur functioneaza pentru ca eu mai demult aveam partajat o intreaga partitie. O sa testez pe telefon mai tarziu.

0 Aprecieri
Spike4444
Explorer
Opțiuni
Funcționează. Trebuie doar să intri apoi la Securitate și să adaugi un User sau Everyone.