Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Semnal retea instabil dupa actualizare la Android 12

(Subiect creat la: 30-11-2021 12:01 PM)
762 Vizualizări
XuuTuu
Explorer
Opțiuni

Salutare.  ***** ultimul update la android 12 intimpin o problema deranjanta....

Aleatoriu pica semnalul din 5G si 4G+ in Edge si sta acolo minute bune. Trebuie sa schimbi efectiv pe wifi si inapoi sau airplane mode.

Am inteles ca au scos un nou update cu bug fix-uri. Cei care l-au facut imi puteti spune daca se mai poate face downgrade ***** acesta la 11 sau daca problema s-a remediat?

DACA NU REUSESC SA REPARE PROBLEME DE UTILIZARE STANDARD A UNUI TELEFON, CRED CA SCHIMB FIRMA.... AM SCHIMBAT PANA SI CARTELA SIM...
10 Răspunsuri
XuuTuu
Explorer
Opțiuni
Ca tot vorbeamScreenshot_20211130-120005_Samsung Members.jpg
0 Aprecieri
Andreeei
Voyager
Opțiuni
Da, se poate face downgrade.
0 Aprecieri
Andreeei
Voyager
Opțiuni
.Screenshot_20211130-142009_Settings.jpg
XuuTuu
Explorer
Opțiuni
S-au mai fixuit ceva bug-uri? Cum e?
0 Aprecieri
Andreeei
Voyager
Opțiuni
Până acum nu am avut buguri sau ceva..
0 Aprecieri
XuuTuu
Explorer
Opțiuni
Daca security patch-ul a trecut pe Decembrie, nu stiu daca se mai poate
0 Aprecieri
Andreeei
Voyager
Opțiuni
Nu are treabă, poate să fie și securitatea din ianuarie dacă bootloaderul rămâne la aceeași versiune poți face downgrade.
telefon0799764900
First Poster
Opțiuni
Nu pot să sun la Vodafone
0 Aprecieri
Florin S
First Poster
Opțiuni

Salut, am aceeasi problema cu S21 5G...lipsa semnal. service-ul Samsung a "descoperit" ca placa de baza era defecta, s-a inlocuit, dar problema persista. tot citesc forum-uri despre acest subiect, dar se pare ca a fost doar o alegere proasta a telefonului...

Am incercat tot ce s-a scris aici , dar si in topicul despre s21 ultra cu aceleasi probleme, dar fara succes !

daca a reusit cineva sa solutioneze problema,...va rog sa anuntati pe forum.

PS : operator Orange, telefon cumarat de la ei, cartela noua...etc....

Multumesc

Florin

0 Aprecieri
Florin S
First Poster
Opțiuni

Salut, am aceeasi problema cu S21 5G...lipsa semnal. service-ul Samsung a "descoperit" ca placa de baza era defecta, s-a inlocuit, dar problema persista. tot citesc forum-uri despre acest subiect, dar se pare ca a fost doar o alegere proasta a telefonului...

Am incercat tot ce s-a scris aici , dar si in topicul despre s21 ultra cu aceleasi probleme, dar fara succes !

daca a reusit cineva sa solutioneze problema,...va rog sa anuntati pe forum.

PS : operator Orange, telefon cumarat de la ei, cartela noua...etc....

Multumesc

Florin

0 Aprecieri