Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Screen timeout nu functioneaza

(Subiect creat la: 05-04-2021 09:09 AM)
881 Vizualizări
mCmik3Ln
Journeyman
Opțiuni
Salutare. A mai intampinat cineva problema asta? Screen timeout nu functioneaza corect. Indiferent ce timp setez, ecranul se stinge dupa 15 secunde. Dupa restart functioneaza corect 2 minute, dupa care iar o ia razna.

Multumesc de ajutor.

0 Aprecieri
1 Soluţie
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Mai poti incerca un clear cache la aplicatia One UI Home.

Mergi in setari, apps, apesi pe sortare si bifezi show system apps, pe urma cauti Home UI Home, storage, clear cache.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

14 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Asta se intampla de cand ai primit Android 11 sau facea asa mereu?

Un wipe cache din recovery ai incercat?

mCmik3Ln
Journeyman
Opțiuni
Nu am avut problema asta imediat ***** update. Am observat ca a aparut problema ***** ce am modificat prima data setarea. Inainte de Android 11 nu umblasem. Nu am încercat wipe cashe. O sa incerc si revin. Mersi!
mCmik3Ln
Journeyman
Opțiuni
Se pare ca functioneaza corect ***** wipe cashe. Mersi mult!
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Excelent, cu placere! Ma bucur ca s-a rezolvat! 🙂

mCmik3Ln
Journeyman
Opțiuni
Se pare ca a revenit problema ***** 20 min :))
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

E posibil sa fie vreo aplicatie care iti face probleme. Ai vreo aplicatie care sa iti seteze wallpapere sau ringtone-uri?

Poti sa intri in safe mode si sa vezi cum se comporta. Daca in safe mode e ok, cel mai probabil e din cauza unei aplicatii.

mCmik3Ln
Journeyman
Opțiuni
In safe mode functioneaza perfect. In modul normal functioneaza doar pe intervalul de timp > 2 minute. Cel mai probabil o aplicatie face figuri.
Teodora
Troubleshooter
Opțiuni
Ai cumva power saving mode on?
0 Aprecieri
mCmik3Ln
Journeyman
Opțiuni
Nu. Acum indiferent de timpul setat, luminozitatea ecranului scade la 0 in 10 secunde, dar timpul de blocare ecran se respecta.
0 Aprecieri
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Mai poti incerca un clear cache la aplicatia One UI Home.

Mergi in setari, apps, apesi pe sortare si bifezi show system apps, pe urma cauti Home UI Home, storage, clear cache.

mCmik3Ln
Journeyman
Opțiuni
Clear cache din aplicatie + restart. Momentan si-a revenit. Va multumesc tuturor de sfaturi!
Teodora
Troubleshooter
Opțiuni
Ai cumva vreo rutină la Bixby Routines?
0 Aprecieri
mCmik3Ln
Journeyman
Opțiuni
Am, dar fara legatura cu screen timeout.
0 Aprecieri
Teodora
Troubleshooter
Opțiuni
Battery and Device care/ cele trei puncte din coltul din dreapta sus/ Automation/ și dai turn off la Adaptive power saving dacă e activat (posibil și la Auto optimize daily, deși eu îl am activat și nu am această problemă)
0 Aprecieri