Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung Wallet este disponibil în România?

(Subiect creat la: 23-06-2022 02:13 PM)
2917 Vizualizări
theo_dor17
Pathfinder
Opțiuni

Aplicația Samsung Wallet este disponibilă în România?

image

31 Răspunsuri
theo_dor17
Pathfinder
Opțiuni
poți vedea aici descrierea
mai pe scurt poți pune cardurile bancare și alte chestii Screenshot_20220623-133946_Galaxy Store_34415_1655980792.jpg
0 Aprecieri
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Samsung Wallet nu-i disponibil în România, dacă telefonul este luat dintr-o altă regiune este posibil să fie în Galaxy Store Samsung Wallet fiindcă se ia după seria IMEI a telefonului. Dar este posibil să funcționeze corect sau să nu funcționeze deloc fiindcă se ia și după regiunea dată de rețea.

Eu am Galaxy A52s telefon luat din România desigur și cu IMEI ROMÂNESC și nu am Samsung Wallet drept dovadă că nu există în România.

Același lucru mi-au comunicat și cei de la relații cu clienții.Screenshot_20220623-145836_Galaxy Store_1153_1655985517.jpg
theo_dor17
Pathfinder
Opțiuni
eu am un a52 cumpărat din România, nu din alta țară
am dat azi update la samsung pass și automat a apărut samsung wallet
0 Aprecieri
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Atunci nu știu cărei treaba că și eu am dat update la Samsung Pass și nu mi-a apărut probabil că va apărea, dar din cele comunicate de Samsung la noi în țară nu-i funcțional și nici disponibil Samsung Wallet și nici nu știu când va fi disponibil, asta sunt cele comunicate de Samsung ba din contră au avut un telefon Samsung la îndemână și au verificat și nu le-au apărat Samsung Wallet.

Eu cel puțin când văd o astfel de știre pe canale oficiale mă interesez la Samsung direct dacă este disponibil o anumită aplicație/funcție și la noi în România asta ca să fiu și eu informat direct de la o sursă 100% sigură. Nu zic că ce-ai postat tu nu-i sigur că doar ai dat o captură de ecran dar nu este disponibilă la noi în România.
0 Aprecieri
theo_dor17
Pathfinder
Opțiuni
atunci nici eu nu imi pot explica de de am această aplicație SmartSelect_20220623-151726_One UI Home_34421_1655986647.jpg
0 Aprecieri
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Nu știu nici eu, probabil fac niște teste pentru ziua lansări, dar acele teste nu se fac în mod direct pe telefoanele noastre ci pe telefoanele acelor testări angajați de Samsung în România.
Să sperăm că nu au dat drumul așa aiurea la Samsung Wallet și să ne trezim că o putem instala fiind disponibil pentru instalare dar nu și funcțională la noi în România.
0 Aprecieri
theo_dor17
Pathfinder
Opțiuni
sa speram ca totul e ok
deși e ciudat faptul ca eu am acces la acestă aplicație
plus ca spune ca a fost lansată pe data de 16 iunie Screenshot_20220623-152901_Galaxy Store.jpg
0 Aprecieri
theo_dor17
Pathfinder
Opțiuni
cel mai probabil va fi disponibil începând de mâine
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Și eu am dat actualizare și nu mi-a apărut..unde apare?
0 Aprecieri
theo_dor17
Pathfinder
Opțiuni
păi normal ar trebui după ce ai dat actualizarea la samsung pass sa apară în galaxy store
pur și simplu dai la search samsung wallet și ar trebui să apară
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Nu îmi apare decât Samsung blockchain wallet
0 Aprecieri
theo_dor17
Pathfinder
Opțiuni
dacă nu apare ar trebui sa apară încăpând de mâine
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Pai ca să fac plăti nu por ca nu e disponibil Samsung pay în România, Samsung pass am aplicația, sa deschid portiere nu am mașina..folosesc Google pay pentru plăți!
0 Aprecieri
theo_dor17
Pathfinder
Opțiuni
da, e adevărat
dar probabil cu samsung wallet vom avea samsung pay
dar vom vedea ce se va întâmpla, probabil au lansat aplicația asta din greșeală la noi în țară
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Tot ce-i posibil sa fie o pregătire pentru Samsung Pay dar nu știu când va fi implementat
theo_dor17
Pathfinder
Opțiuni
Sa speram ca da
Ar fi minunat
theo_dor17
Pathfinder
Opțiuni
chestia este ca este disponibil a
dar încă nu funcționează

data de lansare este mâine pe 24 iunie 2022
Screenshot_20220623-134350_Samsung Wallet.jpg
0 Aprecieri
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Atunci cel mai probabil de mâine dacă se dorește a fi lansată și la noi 100% și funcțională va apărarea și pe restul telefoanelor.
0 Aprecieri
theo_dor17
Pathfinder
Opțiuni
sa sperăm
0 Aprecieri
NightRaven75
Voyager
Opțiuni
La fel si eu, acelasi telefon cumpărat de la Românica Vodafone, si nu gasesc Wallet
0 Aprecieri