Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung Wallet

(Subiect creat la: 28-06-2023 12:58 PM)
457 Vizualizări
andy2009
Explorer
Opțiuni
Salutare!
După actualizarea la one ui 5.1 am vrut sa instalez Samsung Wallet dar nu îl pot găsi pe Galaxy Store. Folosesc un samsung A51.

Mulțumesc!
1 Soluţie
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Samsung Wallet nu functioneaza in Romania.
Foloseste Google Wallet... deocamdata este singurul functional.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

11 Răspunsuri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Posibil sa nu fie disponibil pt A51.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu este disponibil pt niciun model nu doar A51

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Eu il amScreenshot_20230628_125856_Galaxy Store.jpg
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Aplicația nu funcționează, chiar daca este instalată pe telefon.
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Câte plăți ai făcut cu Samsung Wallet?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Sunt convins ca nu functioneaza ,dar eu am zis ca o am.

Screenshot_20230628_145040_Samsung Wallet.jpgScreenshot_20230628_145023_Samsung Wallet.jpgScreenshot_20230628_145018_Samsung Wallet.jpg
0 Aprecieri
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Samsung Wallet nu functioneaza in Romania.
Foloseste Google Wallet... deocamdata este singurul functional.

EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Cred că Samsung Wallet este una dintre cele mai dorite aplicații Samsung :).

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Samsung Wallet & Good Lock :-))

Sincer, pe asta cu Samsung Wallet o inteleg, mai ales daca utilizezi o generatie mai veche de Galaxy Watch care nu e compatibila cu Google Wallet. Asa de la indeamana este plata cu ceasul... nu imi imaginez viata fara posibilitatea asta :-))

CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Salut.
Samsung Wallet nu funcționează în România cel puțin nu acum, iar dacă nu o găsești în Galaxy Store cel mai probabil telefoanelor din gama A și alte game în afară de S și Note care sunt din gama de top să nu fie compatibile, eu aplicația am găsit o în Galaxy Store dar utilizez un Galaxy S22. Iar eroarea ce apare în imagine este datorită faptului că la noi în țară nu este disponibil Samsung Wallet (Samsung Pay) dar ușor se poate folosi și este disponibil Google Wallet (Google Pay).Screenshot_20230628_151049_Samsung Wallet.jpg
CosminV
Troubleshooter
Opțiuni
Salutare,
Samsung Wallet (Samsung Pay) nu este disponibil în momentul de față la noi în Ronânia de-asta nu funcționează pe telefoanele noastre, am văzut mulți care se întreabă de ce nu găsesc aplicația Samsung Wallet în Galaxy Store din ce știu eu dacă o aplicație nu apare în Galaxy Store înseamnă că aplicația nu este compatibilă cu respectivul model de telefon, de exemplu pe gamele de top (S și Note) din ce știu apare respectiva aplicația de plăți Samsung Wallet, eu dețin un Galaxy S22 iar aplicația apare în Galaxy Store, am avut și un Galaxy A52s și când accesam un link de pe Google care mă ducea ori în Galaxy Store sau în Play Store îmi apărea mesajul că dispozitivul nu este compatibil cu Samsung Wallet.
Oricum fie că apare în Galaxy Store sau că vine deja pre-instalat pe telefon Samsung Wallet, aplicația nu este disponibilă și funcțională la noi în România, de-asta îmi apare respectiva eroare în aplicație la momentul deschiderii.
Link Samsung Wallet https://apps.samsung.com/appquery/appDetail.as?appId=com.samsung.android.spay&cId=000006402860 Screenshot_20230628_151709_Galaxy Store.jpgScreenshot_20230628_151049_Samsung Wallet.jpg