Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung Wallet in Romania?

(Subiect creat la: 04-12-2023 05:56 PM)
1788 Vizualizări
pentr32
Pioneer
Opțiuni
Am vazut ca nimeni nu poate folosi aplicatia Samsung Wallet in Romania, deoarece nu este valabil serviciul lor, kinda...

Acum cu noul update la OneUI 6.0, putem spera si noi la un Samsung Wallet fully functional in Romania? Va fi disponibil macar la inceputul anului 2024? Aveti ceva informatii? 

32 Răspunsuri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Ar fi bine și în primăvară/vară, dar numai să se întâmple "minunea".
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Google wallet e funcțional în România de doi ani și e mult mai util pe când Samsung wallet e doar un vis umed 😁😁
pentr32
Pioneer
Opțiuni
Eu am probleme cu Google Wallet. Pana imi apare fingerprint pe ecran dureaza, iar cand trebuie sa platesc, trebuie sa o apropii prea mult de POS si dureaza cam o secunda jumate spre 2 sau chiar 3 secunde pana imi apare bifa pe telefon.

Nu o spun cu rautate, dar cand eram pe iPhone si plateam cu telefon se intampla mult mai rapid si nu trebuia sa apropii atat de mult telefonul de POS. Poate si dim cauza ca cei de la apple nu folosesc NFC pentru plati, dar cei de la Samsung, da.
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Poate telefonul tău are o problemă
pentr32
Pioneer
Opțiuni
M-am gandit si la asta, dar iti dai seama ca nu o sa-mi faca retur la telefon, doar pentru ca dureaza mai multe secunde la platile in magazine.

Ori este de la telefonul meu, ori de la acele POS-uri cu care am interactionat. Toate erau Verifone, modele vechi.
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Încearcă și la altele și vezi ce se întâmplă. Ce telefon ai?
pentr32
Pioneer
Opțiuni
S22, cumparat anul acesta de black friday.
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Eu nu am avut niciodată probleme cu plata la POS și folosesc de un an și 11 luni aplicația
Sorinel76
Student
Opțiuni

Dețin s23 și crede-mă ca Google wallet nu este chiar atât de ok. Pe Ios puteai înrolat orice tip de card, nu exista o problema. În schimb pe google wallet nu pot înrolat orice card. De ex cel de sodexo, se face plata doar din aplicație. Pai la ce este portofel dacă fac plata prin aplicație? Regret ca mam reîntors la Samsung 

0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Asigură-te că senzorul de amprentă și ecranul sunt curate.
Readaugă amprente:
Setări >Securitate și confidențialitate> Date biometrice, șterge amprențele existente și readaugă-le.
Resetare Setări de rețea :
Setări Gestionare generală Resetare Resetare setări rețea.
Actualizează softul , sa fie la zi.
pentr32
Pioneer
Opțiuni
Iti multumesc pentru sfaturi, dar problema cu fingerprint, nu este la citire, ci atunci cand apare iconita de fingerprint pe ecran si doar la Google Wallet apare greu. La celelalte aplicatii apare instant.

Iar a doua problema pe care o am este atunci cand apropii de POS sa platesc. Trebuie sa fie perfect pe POS sa faca contact exact cu centrul telefonului si apropii prea mult, la modul ca ating POS-ul.
Am incercat la mai multe POS-uri si in diferite pozitii, unghiuri si tot degeaba

Am readaugat amprenta de 2 ori, am facut si resetare la setarile pentru retea.

Am dezactivat si activat NFC-ul de multe ori, am incercat sa platesc si neavand telefonul in husa.

Cu update-urile sunt la zi, OneUI 6.0 , toate aplicatiile din playstore si galaxy store sunt la zi.

Tin sa mentionez ca am facut si diagnosticare la telefon din samsung members si nu s-a gasit nici o problema. Totul merge ok, bateria la fel, doar aplicatia Google Wallet are ceva cu mine :))
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Din aplicațiile bancare face la fel când încerci să faci plata? O spun că așa poți elimina o bănuială dacă este de la telefon problema, implicit NFC-ul ori de la serviciile Google.
Mai poți verifica in setările NFC ca serviciul de plată inplicit sa fie Google Play. De regulă NFC-ul telefonului să recunoască POS-ul trebui să fie cât mai aproape de zona unde se află NFC-ul . Nu uita sa dai și un restart la telefon, recomandat o dată la 7 zile.
pentr32
Pioneer
Opțiuni
Cand intru in google wallet imi cere amprenta si trebuie sa astept pana imi apare pe ecran pana sa pun degetul ca sa se faca scanarea. Ehh, acea iconita apare greu. Scanarea se face repede, fara probleme. Nu inteleg de ce apare atat de greu, ca atunci cand intru in alte aplicatii care cere amprenta, apare repede acea iconita unde pun degetu pentru scanare.

Anyway, nu ar fi o problema grava asta. Problema este atunci cand apropii telefonul de POS, crede-ma ca am l-am pus in toate pozitiile si singura metoda care merge este cand apropii senzorul POS foarte aproape de centrul telefonului, that's it
Bad-Robot
Explorer
Opțiuni
Curios de ce iti cere amprenta cand intri in google wallet. Mie nu.mi cere. Cum am spus mai spus mai sus doar deblochez si platesc fara sa imi mai ceara vreo amprenta dupa. Posibil cum a zis si colegul mai sus sa nu ai setarea la nfc implicit pe google wallet. Verifica si incearca si sa dezactivezi samsung pay.
0 Aprecieri
pentr32
Pioneer
Opțiuni
Asta este, ghinionul meu. Daca gasesc o solutie o sa las un reply back, in caz daca mai sunt si altii care au aceasta problema.
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Eu folosesc amprenta doar când deblochez telefonul. Nu întru în aplicație și doar apropii de POS telefonul și gata .
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Încearcă să dezactivezi cererea de autentificare cu amprenta în google wallet (Pay) astfel:
Deschide Aplicația Google Pay:
Accesează aplicația Google Pay de pe telefon.
Accesează Setări:
Caută opțiunea "Setări" sau "Configurări". Aceasta poate fi localizată în meniul lateral sau în partea de jos a ecranului, în funcție de versiunea aplicației.
Selectează "Setări de securitate":
În interiorul setărilor, ar putea exista o opțiune numită "Setări de securitate" sau ceva similar.
Dezactivează Autentificarea cu Amprentă:
În cadrul setărilor de securitate, vei găsi probabil o opțiune pentru "Autentificare cu Amprentă" sau "Amprentă pentru Plăți". Dezactivează această opțiune.
Confirmare:
S-ar putea să îți fie solicitat să introduci parola sau să confirmi că dorești să dezactivezi autentificarea cu amprentă.
După ce dezactivezi autentificarea cu amprentă, aplicația Google Pay nu va mai solicita amprenta pentru plăți.
P.S: verifică și dacă ești la zi cu serviciile Google Play, tocmai ce am primit o nouă actualizare acum. (poți observa in print)1701719562885.jpg
0 Aprecieri
pentr32
Pioneer
Opțiuni
Este setat google wallet ca payment in setarile telefonului, am sa incerc si cu o alta aplicatie.
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Editează numele, nu despre mine este vorba..
0 Aprecieri
Bad-Robot
Explorer
Opțiuni
O mica eroare...a inteles omul despre cine este vorba. Daca te deranjeaza pot sa sterg comentariul, nu pot sa editez numele.
0 Aprecieri