Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung Pay in România

(Subiect creat la: 16-11-2020 10:57 PM)
1220 Vizualizări
RazvanDirna
Student
Opțiuni
Știe cineva dacă vine Samsung Pay in România. Adica noi cumpărăm produse Samsung: telefoane, ceasuri, tablete etc. și nu ne putem bucura de toate serviciile Samsung. 
134 Răspunsuri
CristianLrz
Pioneer
Opțiuni
telefonu e din anglia dar pana acuma recent nici eu nu puteam sa folosesc samsung pay in romania ! de saptamana trecuta de cand am primit update in galaxy store la samsung pay de atunci am reusit sa imi pun cardul de la revolut si pana acum nici cardul respectiv nu era acceptat! tre sa te uiti un pic si o sa reusesti si tu !
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
@CristianLrz - nu contează că ești în România atâta timp cât ai telefonul luat din Anglia. Îți merge Samsung Pay nu pentru că ai primit update neapărat în Galaxy Store, ci pentru că sa dat drumul la folosirea Samsung Pay în țara de unde ai telefonul.
Dacă nu se dădea aprobare în țara de unde ai telefonul, puteai primi update și să nu îți meargă Samsung Pay.
gabriel9511
Voyager
Opțiuni
in uk samsung pay este disponibil prin curve.cardul curve este peste tot in europa deci sper sa vina samsung peste peste tot in europa
0 Aprecieri
Leonard97
Voyager
Opțiuni
si eu folosesc samsung pay in romania cu telefon din Franța, card din Spania și pot sa plătesc oriunde și aplicația este deja în limba romana de mai bine de un an de zile și este bine optimizata , si eu sper sa facă contract cu băncile române 🤑
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
@CristianLRZ iti merge pt ca este tel luat din Anglia si Revolut este card emis din UK (chiar daca se poate comanda de oriunde). Ia incearca tu un card de la o banca Românească sa vezi cum nu merge. Mai avem de asteptat cu Samsung Pay

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
FlorinPantis
Journeyman
Opțiuni

Avem vreun update sau eta cu privire la lansare samsung pay in Romania?

ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

ABsolut nici o informatie. Maine probabil se va lansa oficial Google Pay... poate urmeaza si Samsung Pay in curand 🙂

FlorinPantis
Journeyman
Opțiuni
*****, mi-am luat un galaxy watch, am ales samsung fata de huawei pt nfc, si ce sa vezi nu pot sa il folosesc la.plati 😞
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Da, din pacate asa e. Nu poti pana nu o sa fie Samsung Pay suportat in Romania.
Oricum, nici cu Huawei nu puteai plati. Singurele ceasuri cu care poti plati sunt cele de la Apple si Garmin, din cate stiu, deocamdata.

0 Aprecieri
FlorinPantis
Journeyman
Opțiuni
apple, garmin si fitbit. intradevar.
plati intradevar cu puteam nici cu huawei. Dar batery life de 2 saptamani vs 2 zile. :'(
nu regret achiziția, dar mi-ar place o poziție oficiala din partea Samsung cu un update ocazional la stadiul de implementare a tuturor serviciilor de care ar trebui sa beneficiem si noi :face-with-tears-of-joy: plus ca nu ajuta la brandwar samsung vs apple haha
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Da, iti inteleg frustrarea. Sunt sigur ca o sa ajunga si la noi candva in curand. Vedem 🙂

GianiCiolacu9999
First Poster
Opțiuni
când poate fi operațională aplicația Google pay pe watch
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Din pacate nu cred ca va fi vreodata disponibila pe ceasurile Samsung. Trebuie sa asteptam Samsung Pay pentru asta.

0 Aprecieri
cip24
Explorer
Opțiuni
Vine curand Google Pay. Trebuia sa se lanseze acum o luna dar mai intarzie un pic
0 Aprecieri
FlorinPantis
Journeyman
Opțiuni
din păcate google pay nu va fi și pe watch din câte știu.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu, nu... doar Samsung Pay

cip24
Explorer
Opțiuni
Nu am idee...dar e posibil, dat fiind ca software-ul pe ceas e proprietar. Pun ce vor. Insa daca ar fi sa faci o comparatie cu Google Pay, probabil ca va ajunge in Romania peste vreo 5-10 ani. Iti mai schimbi doua-trei ceasuri pana atunci. Din pacate Romania e tratata ca o tara din Africa chiar daca populatia este destul de entuziasta in adoptarea noilor tehnologii
FlorinPantis
Journeyman
Opțiuni
incerc maine sa creez un cont de UK sa pot instala aplicația și sa adaug revolut ca si card bancar. poate păcălesc sistemu ^^
cip24
Explorer
Opțiuni
Cum era? Ne descurcam! :))))
FlorinPantis
Journeyman
Opțiuni
da nu merge sa fac cont pe alta tara și sa folosesc samsung pay 😞 ca sa confirm tara am nevoie de un card bancar din tara respectiva, iar samsung pay e lansat foarte restrâns. în Europa e spre deloc...
0 Aprecieri
Amelie62002
Journeyman
Opțiuni
Bună! Nu știți, oare mai apare Samsung pay in Romania?