Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung Pay in România

(Subiect creat la: 21-09-2020 11:00 PM)
961 Vizualizări
RazvanDirna
Student
Opțiuni
Știe cineva dacă vine Samsung Pay in România. Adica noi cumpărăm produse Samsung: telefoane, ceasuri, tablete etc. și nu ne putem bucura de toate serviciile Samsung. 
134 Răspunsuri
Emyoo
Explorer
Opțiuni

Eu sper ca in 2021 Samsung sa vina cu "contra-oferta" cat mai curand ca si raspuns la Google PAY lansat recent in tara noastra :smiling-face:

0 Aprecieri
muricaneagra
Apprentice
Opțiuni

poti inrola cardurile bancare in google pay si sa platesti de pe un telefon samsung ca cu apple pay?

0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Da. Deocamdata aplicatia Google Pay nu e disponibila in store, dar o poti instala ca si .apk si poti inrola carduri bancare de la bancile partenere. Mai poti inrola carduri prin aplicatia bancara a unei banci partenere. 

0 Aprecieri
muricaneagra
Apprentice
Opțiuni

cum se instaleaza ca .apk? vad ca ei recomanda instalarea prin appurile bancare

0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Sincer, nici eu nu recomand instalarea de .apk daca nu ai mai facut asta. Nu e oficial si poti nimeri aplicatii nesigure daca sursa de unde o iei nu e de incredere.
Iti sugerez sa urmezi pasii oficiali de inrolare carduri, sau sa cauti pe alte forumuri informatii de genul.

0 Aprecieri
Pixel91
First Poster
Opțiuni
Ceva noutati? intreb pentru ca recent mi s-a cerut ajutorul cu un ceas de la samsung, sa il configurez, si am dat peste samsung pay, dar din pacate persoana respectiva nu avea cardul la ea asa ca nu am putut finaliza procesul... Ca paranteza, pentru cine este interesat sa foloseasca un serviciu similar, este Google Pay. Cardurile pot fi inrolate in GPay ori din aplicatiile bancilor voastre (fiecare cu procesul ei) ori de pe contul de google (settings>google / website), si va setati la NFC, metoda de plata default ca Google Pay. Daca aveti mai multe carduri si vreti sa schimbati intre ele cand faceti plati, ori instalati aplicatia GPay ca .apk, ori intrati de fiecare data cand vreti sa schimbati cardul in setarile de la google. Eu personal am instalat aplicatia, si fac plati cu ea, exact ca si cu Apple Pay, de cand s-a lansat serviciul de Google Pay in Romania, fara probleme.
0 Aprecieri
EliRada
First Poster
Opțiuni
f
0 Aprecieri
AlexG306
Journeyman
Opțiuni
.
0 Aprecieri
CatalinAng
First Poster
Opțiuni
Se mai aude ceva despre Sampung Pay pe piata din Romania ?
0 Aprecieri
Doggy84
Explorer
Opțiuni
Salutare! Știe cineva când vom avea și noi parte de samsung pay si dictare în limba română? 
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Salut. Se lucrează deja la traducerea aplicației Samsung Pay pentru România (limba română), pe urma va fi partea de optimizare pentru dispozitivele din statul român, și ultima fază acordarea drepturilor de plată de către băncile române. Mai pe scurt mai avem de așteptat pentru această aplicație/funcție.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Și eu aștept funcționarea lui Samsung Pay, deoarece am Samsung Galaxy Active 2 ***** funcția de NFC și nu pot plăti fără Samsung Pay.
CristianLrz
Pioneer
Opțiuni
deja functioneaza eu am card activ si deja am platit ***** samsung pay
0 Aprecieri
OdoClaudiu
Big Cheese
Opțiuni
Bine ai ridicat peoblema c.u samsung pay.
Zic sa facem o petiție!
0 Aprecieri
CristianLrz
Pioneer
Opțiuni
functioneaza samsung pay
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Unde este **** trebuia să fie "*****".
0 Aprecieri
Doggy84
Explorer
Opțiuni
sunt destui utilizatori de samsung ( telefoane, ceasuri) cred ca meritam. e un chin sa scrii un mesaj pe ceas, pe când ***** dictare ar fi mult usor.
CristianLrz
Pioneer
Opțiuni
bună eu deja folosesc samsung pay in România
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Tu folosești Samsung Pay în România, dar telefonul este luat tot din România? Plus de-asta chestia este să nu folosești aplicații terțe instalate prin APK-uri.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Dacă telefonul este destinat alte țări și nu este destinat țării noastre România, telefonul va avea Samsung Pay. Însă telefoanele cumpărate din România nu va avea încă Samsung Pay.