Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung Pay în România?

(Subiect creat la: 02-01-2024 06:32 PM)
3409 Vizualizări
imstef
Pioneer
Opțiuni
Bună seara și la mulți ani, să fie un an bun pentru toți. A apărut în România Samsung Pay? Mi-a apărut o bară acolo unde, de obicei, era bara pentru ecranul acasă. Această bară era diferită. Trag de ea și mă trezesc în Samsung Pay.
Am două întrebări:
1. De când e disponibil Samsung Pay în România?
2. De ce nu pot adăuga cardul meu de George pe Samsung Pay fără serviciul Samsung Pay+?
7 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Din câte știu eu, Samsung wallet încă nu e disponibil la noi. Chiar dacă poți accesa aplicația, nu poți înrola carduri de la băncile românești. Aici sunt câteva discuții legate de asta:
https://eu.community.samsung.com/t5/aplicații-și-servicii/samsung-wallet/td-p/8693746?src=ShareByUse...
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Așa cum a adăugat și @EmiliaDuna nu cunosc la rândul informații oficiale pe marginea acestui serviciu de la Samsung. Momentan nu este disponibil în România Samsung Pay.
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Adaugă-l în Google wallet ca merge brici1704261332086.jpg
imstef
Pioneer
Opțiuni
Folosesc Google Wallet, nu era asta problema; voiam să aflu de când apăruse (dar nu prea) Samsung Wallet în România :smiling-face:
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Maxim un an sau doi nu pupăm asa ceva😁😁
0 Aprecieri
AndreyRlz
Pathfinder
Opțiuni
Nu știu dar mie nu mi place sa plătesc cu telefonul, ma simt ciudat, prefer sa apropii cardul fizic dacă e nevoie și nu am cash 😁
C0drin
First Poster
Opțiuni
Mie in schimb imi place f mult sa platesc cu telefonul ,mai nou si cu ceasul.Nu mai am stresul ca am inca o bucata de carton la mine!
0 Aprecieri