Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Samsung Members nu funcționează corespunzător de ceva timp

(Subiect creat la: cu 3 săptămâni în urmă)
60 Vizualizări
DavidBuliga14
Helping Hand
Opțiuni
Salut! Am observat ca Samsung Members / Community România nu prea funcționează de ieri. Știe cineva care este cauza? Am observat și faptul ca funcția de Direct Message nu funcționează, ba nu încarcă conversațiile, sau sta și își da loading încontinuu, atât pe telefon în aplicație, cât și pe PC
1 Soluţie
Soluţie
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Ai primit mesaj privat pentru workshop? Dacă da, șterge-l și după ar trebui sa funcționeaze mesageria privata. Acum observ ca aplicația, cât și varianta web, funcționează fără probleme.
Nu ești singurul cu această problemă. Vezi și discuțiile de aici:
https://eu.community.samsung.com/t5/lounge/samsung-members-merge-foarte-prost-cand-vine-vorba-de-mes...

Vizualizare soluţie în postul original

18 Răspunsuri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Acum merge..,cel puțin la mine
Soluţie
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Ai primit mesaj privat pentru workshop? Dacă da, șterge-l și după ar trebui sa funcționeaze mesageria privata. Acum observ ca aplicația, cât și varianta web, funcționează fără probleme.
Nu ești singurul cu această problemă. Vezi și discuțiile de aici:
https://eu.community.samsung.com/t5/lounge/samsung-members-merge-foarte-prost-cand-vine-vorba-de-mes...
DavidBuliga14
Helping Hand
Opțiuni
Da, am primit ieri dimineață un mesaj legat de Workshopul cu S25 series de la un Manager European

E din cauza mesajului?
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Cu siguranta, cred ca da
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Da. Mesajele trimise în masă au mai creat probleme.
DavidBuliga14
Helping Hand
Opțiuni
Deci mesajul a fost trimis aproape la toți din comunitate sau sunt selectate anumite persoane? Ma gândesc la prima varianta , ieri știu ca nu funcționa deloc Members când am vrut sa verific
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Mesajul a fost trimis la un număr mare de utilizatori și de aici au apărut problemele.
Mădălina_
GrandMaster
Opțiuni
Eu nu am primit acel mesaj, iar cât despre mesageria privată, cred că de aproape 3-4 săptămâni conversațiile se încarcă greu.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Mai șterge din mesaje 😅.
La mine se încărca rapid tot timpul, și acum la fel după ce am șters acel mesaj.
Mădălina_
GrandMaster
Opțiuni
Am făcut curățenie pe acolo, dar nu am observat vreo îmbunătățire.🤣🤣
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni
Trebuie să te loghezi pe un PC/laptop în contul Samsung și să accepți noua politică. După va funcționa perfect și mesageria. 😁
Mădălina_
GrandMaster
Opțiuni
Am înțeles....😁
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Da, se pare ca acel mesaj a cauzat multe probleme
DavidBuliga14
Helping Hand
Opțiuni

am inteles! multumesc!

Silviuzz
Hotshot
Opțiuni
E mesaj real sau e o breșă de securitate?
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
E un mesaj pentru workshop și după primirea acestui mesaj, nu mai funcționează mesageria privata.
Silviuzz
Hotshot
Opțiuni
Eu am observat că mesageria a început să funcționeze imediat după ce m-am logat în contul Samsung, pe un Desktop și am acceptat noua policită de confidențialitate a Samsung.
Până să efectuez pasul acesta, mesageria nu funcționa - rămânea pe loading în permanență.