Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S9 Plus - nu îmi arată când am apeluri pierdute

(Subiect creat la: 17-02-2021 09:14 PM)
9084 Vizualizări
Wylly
Journeyman
Opțiuni

Buna ziua. Am un S 9 Plus. Nu îmi arată când am apeluri pierdute. Mă puteți ajuta? La fel și cu WhatsApp.  Nu mă anunță daca am vreun mesaj primit. Nu e pe silentios. Precizez că nu e din setări. Mulțumesc!

1 Soluţie
Soluţie
Wylly
Journeyman
Opțiuni
Mulțumesc. Rezolvat. Într-adevăr era o aplicație care îmi bloca afișarea apelurilor ratate.

Vizualizare soluţie în postul original

18 Răspunsuri
N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
reset la telefon și ai rezolvat treaba ...
0 Aprecieri
Wylly
Journeyman
Opțiuni
Incercat. Nu s-a rezolvat.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Wylly,notificări primeşti doar atunci când ai apeluri pierdute,sau când ai mesaje pe WhatsApp.
Acum să nu te superi pe mine,poate nu te-a sunat nimeni şi nici mesaje nu ți-a trimis.

Deci...no notifications.
Zic şi eu...

Am glumit.
Hai să încercăm pas cu pas.
1. Verifică înainte de toate,să nu ai vreuna din cele două aplicații,în sleep sau în deep sleep.
Asta ar putea bloca notificările.
2.Verifică cu atenție pentru fiecare din cele două aplicații setările pentru notificări.
Vezi că sunt multe!
3. Verifică şi setările generale,pentru notificări.
Să ai activată opțiunea de afişare.
Settings/ Notifications/Advanced settings/ Show notifications icons

Wylly
Journeyman
Opțiuni
Fara supărare, dar problema asta o am de mai multe luni. Am și apeluri pierdute, și mesaje primite pe WhatsApp. Ce zici tu ar fi logic.
0 Aprecieri
Wylly
Journeyman
Opțiuni
Cam așa apare la telefon.

Screenshot_20210215-222742_Settings.jpg

0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Folosesti vreo aplicatie care sa iti seteze  tonuri de apel sau notificari (de ex. Zedge) ?

Nu vezi cand te suna cineva decat daca ai telefonul deblocat si atunci observi sau pur si simplu nu se intampla nimic si iti apare doar apel pierdut?

Wylly
Journeyman
Opțiuni
Folosesc Zedge. Vad când mă sună cineva, dar daca am un apel pierdut, telefonul nu mă atenționează in nici un fel.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Dezinstaleaza Zedge si seteaza ringtone-urile default (ca si test). Vezi daca e OK asa.

Banuiesc ca e de la Zedge.

Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Vezi?
ElfStone a găsit o posibilă sursā care ți-ar putea bloca notificările.
Nu cumva exact acum câteva luni ai instalat Zedge ?
Wylly
Journeyman
Opțiuni
Am dezinstalare Zedge, am setat ringtone defaul și erorile persista. Oricum, vă mulțumesc!
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Cu plăcere Wylly,nu ştiu ce să zic.
Totuşi ai aceste probleme de câteva luni,deci nu poți bănui vreun update recent.
Eu zic să verifici din nou cu atenție toate setările notificărilor,eventual să vezi ce alte aplicații ai mai instalat şi care ar putea să-ți blocheze notificările.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Destul de ciudat ce e drept... chiar nu mai am nici o idee. 
Nu mai ai nici o alta aplicatia care sa iti faca ceva pe la notificari / tonuri de apel, etc?

O sa mai sap, dar nu stiu daca gasesc ceva online.

Imi pare rau ca nu te-am putut ajuta..

Daca intri in safe mode.. iti apar notificarile? Daca in safe mode e ok, e o aplicatie care iti face probleme.

Soluţie
Wylly
Journeyman
Opțiuni
Mulțumesc. Rezolvat. Într-adevăr era o aplicație care îmi bloca afișarea apelurilor ratate.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Hei,

Mă bucur sa aud că s-a rezolvat! Am bănuit eu că e vorba de o aplicație buclucașă.

Merci că ai revenit cu feedback!
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Ar fi util pentru unii să spui și care aplicație bloca apelurile ratate.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Wylly
Journeyman
Opțiuni
Clean master.
Flørin
First Poster
Opțiuni
Willy aceeași problema am avut și eu ma bucur ca am rezolvat am dezinstalat Phone clean de pe telefon și asa îmi apare notificari apeluri pierdute
0 Aprecieri
wylly99
First Poster
Opțiuni
Nu primesc notificari de la apeluri pierdute poate cineva sa îmi zică pas cu pas cum fac
0 Aprecieri