Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S21 Ultra - ce aplicatie trebuie sa folosesc pentru a plati cu telefonul?

(Subiect creat la: 13-07-2021 06:03 AM)
5108 Vizualizări
Adelin112
First Poster
Opțiuni

Salut, am un samsung S21 ultra si nu stiu de ce aplicatie am nevoie pentru a plati cu telefonul ma poate ajuta cineva?

11 Răspunsuri
Mishu25
Pioneer
Opțiuni
Salut, poti folosi Google Pay sau o aplicatie de la banca (daca este valabila)
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Poti folosi aplicatia bancii pe care o folosesti sau Google Pay. Setari , conexiuni, plati si NFC.

Liviu43
Troubleshooter
Opțiuni
Dacă ești pe Orange, poți folosi Orange Pay.
fluffys2xultra
Pioneer
Opțiuni
Google pay. Am inrolat card ING din aplicatia ING. Exista si ING pay dar google pay e net superior (nuș' ce dracu ii face NFC-ului dar merge de la 2 cm... Cu ING pay trebuia sa ma rog de el... Sa pun de 2 ori... Etc. Am mai inrolat si un revolut. Partea naspa e ca nu avem o aplicatie dedicata, un shortcut la acest Google pay. Inca... In Romania...
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu ai nevoie de aplicatie. Ca sa configurezi cardurile direct din google , mergi in aplicatia Google de pe telefon, dai scroll in dreapta maxim si gasesti acolo optiunile de plata si etc.

Cristiann
Voyager
Opțiuni
Confirm, prin Google Pay, plata se face mai rapid, dar și de la distanță mai mare.
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Eu am card la BCR și folosesc George pentru plăti cu telefonul. Treci pe la banca de la care ai card și le spui ca vrei sa faci plăti cu telefonul!
0 Aprecieri
-Cris-
Explorer
Opțiuni
Raiffeisen are RayPay pentru asta.
Marius_M
Legend
Opțiuni
Salut depinde de banca respectiva însă ptr plăti cu telefonul există Google Pay în aplicația de baking al fiecărei bănci
0 Aprecieri
AdyCO
Helping Hand
Opțiuni
Folosesc aplicatia de plata cu telefonul al Raiffeisen Bank denumita Raipay ,neintampinand vreo problema.Plata se face instant la apropierea telefonului de pos.Cu siguranta si celalalte banci au aplicatii de plata cu telefonul iar indicatia bancilor este sa folositi aplicatiile lor de plata pentru un plus de siguranta.
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hei, @Adelin112 , ce ai ales pana la urma?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!