Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Root android 11

(Subiect creat la: 26-03-2022 09:20 PM)
399 Vizualizări
Opțiuni
Cum pot să îmi rotez telefonul cu android 11?,rapid!,cunosc metoda cu magisc și pc,dar nu vreau să îmi șteargă tot după telefon, cunoașteți o metodă rapidă???kingo root și King root nu funcționează, altceva???
36 Răspunsuri
AlexS23A4
Voyager
Opțiuni
Salut! Chestia asta nu se discuta aici,poți sa întrebi pe forums-urle de la xda developers! Salut!
Opțiuni
De ce nu se poate discuta aici?
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Pentru ca aici este forumul oficial Samsung si asemenea practici nu sunt incurajate.

Comunitatea Samsung de pe XDA este foarte mare, o sa gasesti tot suportul acolo.

0 Aprecieri
Opțiuni
O data achiziționat un telefon ,ai dreptul să faci ce vrei cu el
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu te opreste nimeni 🙂

0 Aprecieri
Opțiuni
Si se poate discuta oriunde,nu vorbim de crime,este doar un root
0 Aprecieri
Opțiuni
Eu vreau aici, samsung nu are nici o treaba
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Daca vrei sa intelegi bine, daca nu, esti liber sa faci ce doresti.

Sunt administratori care se ocupa de platforma si daca considera ca faci ceva gresit ei decid cum sa reactioneze. Noi ti-am dat un sfat prietenesc.

Opțiuni
O data ce am cumpărat piesa lor din magazin,nu mai au nici un drept asupra ei,
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Corect, dar pe platforma lor oficiala, ei decid ce e voie si ce nu. Atata tot.

Opțiuni
Greșit formulat,nu ei decid,eu decid ,ce fac cu lucrul care l-am achiziționat, și am vorbit cu ei deja,nu oferă așa ceva, root
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ti-am zis eu ca nu ai voie sa faci root? Ti-am zis doar ca aici e forumul oficial si nu se discuta despre asemenea practici.

Opțiuni
Exact ca niște dictatori, dacă arfi ce spui tu,tehnologia trebuie să fie libera de orice fel de restricți,o dată ce ai achiziționat-o
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Bravo, ai inteles exact esenta. Pe orice platforma exista reguli care trebuiesc urmate... nu e vorba de nimic altceva.

Sper sa primesti raspunsul dorit, seara faina!

Opțiuni
Cum am mai spus nu vorbim de crime,și de aces total asupra tehnologie mele care am achiziționat-o
0 Aprecieri
Opțiuni
Și ce ar avea împotriva samsung ?că vorbesc de root aici pe platforma lor,cu ce iar deranja?am un telefon Samsung, și aici este o comunitate Samsung, nu apelez la ei,și la alți utilizatori Samsung,
Opțiuni
Cine consideră ca tine sau este de acord cu tine, este total împotriva tehnologie libere ,chiar și a libertăți de exprimare publica,Cine îmi poate da un răspuns demn de un iubitor de tehnologie?care înțelege tehnologia?și libertatea ei de exprimare
OMZ
Troubleshooter
Opțiuni
Ti se poate explica, dar nu poate sa inteleaga nimeni in locul tau.
Esti liber sa pui pe telefonul tau orice vrei tu, dar aici primesti suport doar pentru telefoanele samsung cu software oficial intact. De ce? Pentru ca nu sta nimeni sa isi bata capul cu ce fac/strica/modifica utilizatorii pe un telefon rootat. Ai forumuri cu resurse si suport exact pt ceea ce te intereseaza.
Daca nu pierdeai timpul aici deja iti rezolvai problema pe xda.
"Iubitor de tehnologie" " libertate de exprimare" "care intelege tehnologia"🤦
Esti liber sa iti pui pe telefon orice vrei, inclusiv toate dubiosenile neverificate. Spor!
AlexS23A4
Voyager
Opțiuni
Exact,și eu am făcut chestia asta dar tot un software original de la Samsung am pus pe telefonul meu,deja verificat și cu mai multe funcții și îmbunătățiri,sper ca va fi ok,îl de o luna și am probleme,trecând peste asta,Acest utilizator nu prea înțelege faptul ca chestia așat nu se vorbește aici,cum nici eu nu am făcut o,ar trebui un Ban pentru câteva zile/săptămâni sa se liniștească,chiar dacă nu ii pasa
0 Aprecieri
AlexS23A4
Voyager
Opțiuni
Și nu am probleme*
0 Aprecieri